A JA T KONSULTATSIOONIEKSPERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 285 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

A JA T KONSULTATSIOONIEKSPERT OÜ hetkeolukord

Juba 285 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

A ja T Konsultatsiooniekspert OÜ on 09.09.2003.a, 100% Eesti kapitalil loodud (registrikande tegemise aeg) arvepidamist, raamatupidamist ja auditeerimist, maksualast nõustamist (6920), äri- ja muud juhtimisalast nõustamist, kinnisvaraalaseid konsultatsioone ja -nõustamist, finantsnõustamist, litsenseerimata remonditeenust, oma kinnisvara üürileandmist (6820) jne osutav ettevõte, osakapitaliga 2556.- eurot. Ettevõte on moodustanud reservkapitali 256€. Ettevõtte rajamine tulenes soovist pakkuda põhiliselt Harjumaal ja Tallinnas nõustamisteenust nii finantsettevõtetele, ehitusettevõtetele kui ka kinnisvaraga (sh kinnisvara korrashoid) tegelevatele ettevõtetele. Ettevõte areneb koos tuntuse ja usalduse kasvuga. Ettevõte on suutnud läbi sihikindla ja ausa töö kindlustada endale Viimsi vallas ja Tallinna linnas märgatava turuosa. Ettevõte arendab ja laiendab oma tegevusalasid jälgides turunõudlust teenuste järele. Seadus ei näe ette aastaaruande kohustuslikku auditeerimist, samas on raamatupidamise alustele ja õigsusele andnud hinnangu lepinguline raamatupidamisfirma. Aruandeaastal jätkus ettevõte traditsioonilise äritegevuse mahtude stabiilne kasv ja eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine. Astuti samme turuosa suurendamiseks võimaliku kinnisvara korrashoiuga seotud teenuste osutamiseks. Möödunud aasta tõi konsultatsiooni ja nõustamise teenuse turusegmendis tervikuna tõusu, mis oli tingitud nõudluse kasvust ettevõtluses. Samas oli tunda makromajanduse toibumist probleemisdest.

Ettevõtte suhteliselt häid tulemusi soosisid eeskätt järgmised tegurid: (cid:127) nõudluse kasv; (cid:127) tütarettevõtte hea majandustulemus.

Negatiivselt mõjutasid ettevõtte tulemusi eestkätt järgmised tegurid: (cid:127) teenuste üldine hinnalangus; (cid:127) osutatavate erinevate teenuste arvu suhteliselt väike kasv ja käibe langus; (cid:127) vähene turundustegevus; (cid:127) tugev konkurents turul.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas ettevõtte kaupade ja teenuste müügitulu 9654 eurot (lisaks muud teenused 140 eurot). Müügitulust moodustas 100% teenuste ja kaupade käibemaksuvaba müük (ettevõte ei ole käibemaksukohuslane). Seejuures suurenes teenuste ja kaupade müük. Ettevõtte müügitulust moodustas 100% müük Eestisse. Ettevõtte (neto)kasumiks kujunes 38 604 eurot, mis on eelmise majandusaastaga võrreldes hea tulemus (-71%), arvestades eelmise perioodi ümberkvalifitseerimisi. Olulise positiivse mõjutuse andis sellesse tulemusse üüriteenuse mahu kasv. Positiivset mõju ei toonud kinnisvara ümberhindamine. Positiivne mõju tuli ka tütarettevõtte majandustulemusest ja muude kulude vähenemisest.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Aruandeaastal püüti leida võimalusi koostööks erinevate teiste konsultatsiooniettevõtetega, kinnisvarafirmadega ja ehitusfirmadega ning kutseõppeasutustega. Ettevõtte eesmärgiks on suurendada noorte huvi ettevõtte tegevusalade vastu, mis peaks tulevikus leevendama heade spetsialistide puudust tööjõuturul ja ka pikemas perspektiivis ettevõttes endas. Ettevõte soovib teha tihedat koostööd kohalike omavalitsustega ja võimalusel ka õppeasutustega.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk

Tehingud tarnijate ja klientidega toimuvad eurodes, mistõttu on valuutakursi muutumise risk väga madal. Ettevõttel ei ole pikaajalisi kohustusi, mille intressimäär oleks seotud EURIBORiga. Seega, analüütikute poolt oodatav intressimäärade jätkuv tõus ei oma mõju ettevõtte intressikuludele. 2011 aastal võeti Eesti Vabariigis kasutusele euro.

Investeeringud

Aruandeperioodil ei investeeritud materiaalsesse põhivarasse (vt lisa põhivarade liigilise jaotuse kohta) ja immaterjaalsesse põhivarasse ei investeeritud (sh immateriaalset põhivara ei loodud). Eelnevatel perioodidel on põhivara (kinnisvara) kvalifitseeritud ümber kinnisvara investeeringuks.

Tütar- ja sidusettevõtted

Ettevõte omab tütarettevõtet.

Personal

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.