ARBAVERE PUHKEKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 770 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja komment

ARBAVERE PUHKEKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 770 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 108 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Arbavere Puhkekeskus OÜ on 2004. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on majutus- ja toitlustusteenuse pakkumine (hostel).

Puhkekeskus on orienteeritud nii ettevõtetele kui ka organisatsioonidele firmapidude, suve-ja talvepäevade, koolituste ning seminaride läbiviimiseks. Samuti on eraisikutele võimalik puhkekeskuses perega veeta puhkust, tutvuda Lääne-Virumaaga ning pidada isiklikke tähtsündmusi. Hostelis on majutusvõimalus 26-le inimesele ja telkimisplats mahutab umbes 200 inimeset. Eraldi saab rentida saunamaja väiksemate ürituste jaoks. Puhkekeskuse palliväljakutel saab mängida korvpalli, tennist ja sulgpalli. Koostöös kohalike turismiettevõtjatega pakume võimalust aktiivseks puhkuseks, näiteks: ratsa-, raba-ja kanuumatkad, geopeitus ning meeskonnamängud. Arbavere Puhkekeskuse eesmärgiks on pakkuda kvaliteetset teenindust ja individuaalset lähenemist igale puhkekeskuse külastajale. Arbavere Puhkekeskuse jaoks on oluline, et iga külastuselamus oleks perfektne, ootusi ületav, külalislahke ning turvaline, mis tagaks kliendile tunde, et teda oodatakse alati tagasi. Arbavere Puhkekeskus OÜ on suunatud nii sise- kui välisturistidele.

Tulud, kulud ja kasum

Arbavere Puhkekeskus OÜ 2022. aasta teenuste müügitulu oli 68 570 eurot. Võrreldes 2021. aastaga tõusis müügitulu 31%. Teenuste müügitulust 69% moodustas majutusteenus ja majutusteenus koos hommikusöögiga, 19% ruumide ühekordne rent ja 12% toitlustusteenus.

Arbavere Puhkekeskus OÜ lõpetas majandusaasta 2022 kasumiga 6 270 eurot, Müüdud teenuste kulu oli 2022 aastal 29 769 eurot ja muud tegevuskulud 8 520 eurot. Ettevõtte püsikulude lõikes püsisid hinnad 2022 aastal stabiilsed. Järgmiseks majandusaastaks prognoosib ettevõte müügitulu kasvu10%.

Personal

Arbavere Puhkekeskus OÜ keskmine töötajate arv oli 2022. aastal 2 töötajat. Võrreldes 2021 aastaga töötajate arvus muutusi ei olnud.

2022 aastal moodustasid tööjõukulud koos sotsiaal-ja töötuskindlustusmaksuga 19 540 eurot. Tööjõukulud tõusid 2022 aastal 23%. Juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasusid aruandeaastal ei makstud.

Eesmärgid järgmisteks majandusaastateks

Turism täidab olulist rolli Eesti üldises majanduse arengus, kuna turismiturul toimuv on tihedalt seotud Eesti teiste majandussektoritega.

Turismimajanduse osatahtusus koos tööhõivega on Eesti SKP-st umbes 8%. Euroopa riikide kogemused on näidanud, et olenemata heitlikest majandustingimustest on turism osutunud küllaltki stabiilseks majandusharuks. Samas võivad turismisektori rivist välja viia mitmed majandusest mittesõltuvad põhjused: terrorism, viiruspuhangud, looduskatastroofid, viimati COVID-19. Olenevalt kriisi kestvusest ja materiaalsestest kahjudest võib turismisektori taastumine võtta kaua aega. Uuringutest selgub, et keskmiselt langes majutusasutuste käive COVID-19 tõttu 2020-2021 aastatel üle 40%. 2023 aastal peaks kriisieelne seis hakkama taastuma.

Arbavere Puhkeksekus OÜ põhiklientuur on siseturistid ja naaberriikide külalised. Turismiettevõtjate rolliks on pakkuda regiooni külastavale turistile kvaliteetseid teenuseid ja tagada kliendi rahulolu elamuse pakkumise kaudu.Teenuste pakkumisel peavad piirkonna ettevõtjad olema paindlikud nii turismiteenuste väljatöötamisel kui ka hinnapoliitikas ja valmis koostööks pakkumaks kliendile võimalikult meelepärast ja emotsionaalset külastuspaketti. Turismiteenuste potentsiaal ja kasvuvõimalus on Lääne-Virumaal mõõdukalt suur, kuna siin on huvitav looduskeskkond ning hoitud loodust hinnatakse turistide ja külastajate seas järjest rohkem.

Arbavere Puhkekeskuse eesmärgiks on kvaliteetse, tervikliku, meeldejääva külastuselamuse pakkumine oma klientidele. Üle 10 aastase tegevuse jooksul on Arbavere Puhkekeskusel tekkinud oma imago, palju külastajaid saabub meile sõprade, sugulaste, kolleegide suusõnaliste soovituste kaudu. Samuti on olulisel kohal veebist saadav info. 2023. aastal on eesmärkideks jätkuvalt pakkuda sõbralikku ja külalislahket teenindust, olla paindlik, ajakohastada puhkekeskuse tegevust, mitmekesistada tootevalikut, mis oleks elu-ja looduskeskkonda säästvad ning traditsioonidele tuginevad, jätkata tööd usaldusväärsete koostööpartneritega ning aktiivselt presenteerida puhkekeskust veebikeskondades.

Angela Mägi

Arbavere Puhkekeskus OÜ juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.