RMP EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1494 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 81 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommen

RMP EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 1494 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 81 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Aastal 2022 algas RMP Eesti OÜ üheksateistkümnes tegevusaasta. Ettevõtte peamiseks tegevuseks oli tasuta raamatupidamis- ja maksuinfoportaali www.rmp.ee (RMP.ee) arendamine, täiendamine ning töös hoidmine, et olla jätkuvalt igapäevane töö- ja koolituskeskkond raamatupidajatele. Samal ajal korraldasime koolitusi ja konverentse, laiendasime majandusalaste toodete valikut internetikaupluses ning täiendasime reklaamivõimalusi läbi internetikeskkonna.

2022. aastal ei saanud RMP Eesti OÜ juhatuse liikmed tasu juhatuse liikmeks olemise eest, kui nad täitsid juhatuse liikme kohuseid. 31.

detsembriks 2022 ei olnud ettevõte teinud juhatuse liikmetele ettemakseid ega andnud krediiti.

2022. aasta jooksul töötas ettevõttes töölepingu alusel kokku 4 töötajat. Ajutist tööjõudu töövõtulepingute alusel aastal 2022 ei kasutatud, kuid vajadusel osteti puuduvad teenused sisse koostööpartneritelt. Alates 01. oktoober 2022 ei ole RMP Eesti OÜ-s enam töötajaid seoses põhitegevuse üleminekuga firmasse Geenius Meedia OÜ.

Perioodil jaanuar-september 2022 jätkas RMP Eesti OÜ aktiivselt veebikoolituste korraldamisega, kasutades webinargeek veebikeskkonda. Lisaks veebikoolituste korraldamisele, pakkusime samal perioodil oma klientidele juba toimunud koolituste salvestusi järelvaadata.

2022. aasta oktoobrist läke rmp.ee portaal koos selelga seotud äritegevusega üle uuele omanikule Geenius Meedia OÜ ning RMP Eesti OÜ ei paku enam eraldiseisva ettevõttena raamatupidamis- ja maksuuudiseid ega korralda koolitusi.

RMP Eesti OÜ jätkab alates 1. oktoobrist 2023 väikeses mahus raamatupidamisteenuse pakkujana.

RMP Eesti OÜ oli aastal 2022: - Eesti Töötukassa koolituskaardi partner.

- registreeritud täiskasvanuhariduse andjana (majandustegevuse teada 208557) - Eesti Maksumaksjate Liidu liige - Eesti Raamatupidajate Kogu liige 2022. aasta raamatupidamise aastaaruanne on koostatud vastavuses Eesti Vabariigi Raamatupidamise seaduse, Eesti Vabariigi

Raamatupidamise Toimkonna juhenditega ja Vabariigi Valitsuse ja rahandusministri vastavasisuliste määrustega. Kasumiaruande koostamisel kasutab RMP Eesti OÜ Eesti Vabariigi Raamatupidamise seaduse lisas 2 toodud skeemi 1.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Eksimused, mis toovad kaasa maksu- ja tolliameti tähelepanu ning võivad päädida karistusega

Küsimus: millised eksimused maksualaste reeglite vastu võivad kaasa tuua karistuse ja mida teha, kui maksu- ja tolliamet tunneb huvi sinu tehingute vastu?
Loe
rmp.geenius.ee

Aitame tudengit! Konservatiivsus raamatupidamises

Tallinna Tehnikaülikooli ärinduse õppekava üliõpilane Anna Beljajeva on kirjutamas bakalaureusetööd teemal “Konservatiivsus raamatupidamises”, paludes selleks R
rmp.geenius.ee

RMP maksuskoop 29. aprill-5. mai

Otsustage oma tervise üle selle järgi, kuidas te rõõmustate hommikul ja kevade üle.Henry David Thoreau
Loe
rmp.geenius.ee

Kevadpüha, 1. mai on riigipüha ja puhkepäev

Kolmapäeval, 1. mail, mil tähistame kevadpüha, on riigipüha ja puhkepäev.
Loe
rmp.geenius.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.