GOURMETHOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Börsifirma PRFOODS AS teatas, et kontserni kuuluv GOURMETHOUSE OÜ ühendatakse VETTEL OÜ-ga. 29. juunil 2018. aastal sõlmisid AS PRFoods kontserni kuuluva Saarem

GOURMETHOUSE OÜ ühineb VETTEL OÜ-ga

Börsifirma PRFOODS AS teatas, et kontserni kuuluv GOURMETHOUSE OÜ ühendatakse VETTEL OÜ-ga. 29. juunil 2018. aastal sõlmisid AS PRFoods kontserni kuuluva Saaremere Kala ASi 100 -protsendilised tütarettevõtted GourmetHouse OÜ ja Vettel OÜ ühinemislepingu, mille tulemusel lõpetab GourmetHouse OÜ tegevuse ilma likvideerimismenetluseta.
  • Asutatud: 2004. aastal
  • Juhid: Endel Varik, Ivari Vokk
  • Töötajate arv: 5 inimest
  • Deklareeritud käive 2017. aastal: 5,2 miljonit eurot
GOURMETHOUSE OÜ kaupleb Baltimaades värske kala, filee ja muude kalatoodetega. Ettevõtte müüginumbreid vaadates oli tegemist tubli äriga, mille abil läks mereelukaid igal aastal kaubaks 4-5 miljoni euro eest. 2016. aasal jäi firma sealjuures kasumisse 162 394 euroga. Käivet vaadates on tegemist päris puraka firmaga. Emaettevõtte PRFOODS AS-i kõrval on see samas aga õbluke. Nimelt tegi see aktsiaselts koos tütardega mullu 73,7 miljoni euro jagu käivet, seda on 55 protsendi jagu rohem kui 2016. aastal. Osaühingu juhtidest on Endel Varik ainult selle äri eesotsas. Ivari Vokk lööb aga kaasa ka VETTEL OÜ juhtimises, millega GOURMETHOUSE OÜ liidetakse. VETTEL OÜ tutvustab ennast kui Eesti üht suurimat kalatööstust ja ilmselt õigustatult. Osaühing valmistab kalatooteid kontserni sõsarettevõtjate tarbeks Soome, Eesti, Läti ja Leedu turule. Pakutavate toodete hulka kuuluvad filee-, külm ja kuumsuitsutooted, graavi- ja soolakala, marinaadis kalatooted, paneeritud kalatooted ja kalamari. Kõike seda läks mullu 122 töötaja abiga kaubaks 35 miljoni euro eest. Kui nende kahe ettevõtte kõrvalt mahti üle jääb, on Vokk ka toidukonsultatsioonidega tegeleva MAITSE.COM OÜ juht ja omanik. Selle firma näol on aga tegemist pigem hobi kui äriga - käivet tehti seal aastas kokku umbes samas suurusjärgus, kui teenib kätte Eesti keskmise palga saaja. GOURMETHOUSE OÜ Krediidiskroor on väga sõbralik ja lubab sellele osaühingule müüa ka ausõna peale. VETTEL OÜ puhul, millega GOURMETHOUSE OÜ ühendatakse, soovitab Krediidiskoor vajadusel küsida ka ettemaksu. Nimelt on aasta alguses hetkeks üleval olnud maksuvõlg ja teise juhatuse liikmega seotud mõned ettevõtted ei ole oma aruandlusega päris järje peal. Alates 1. juulist loetakse kõik kõnealuse ettevõtte tehingud tehtuks VETTEL OÜ arvelt.   • Liitu inforegistriga tasuta!  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.