BALTIC BUSINESS PARTNERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1496 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja komment

BALTIC BUSINESS PARTNERS OÜ hetkeolukord

Juba 1496 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Baltic Business Partners OÜ on 2005. aastal asutatud Eesti erakapitalil põhinev ettevõte.

Meie põhisuund on professionaalsete suuhügieeni ning kosmeetika ja tervisetoodete maaletoomine, turunduslik toetus ja müük apteekidele, hambaravi asutustele ning jaekauplustele.

Meie missiooniks - olla osa riigi tervishoiusüsteemist.

Oleme pühendunud aitama inimestel olla tervemad, ravides ning säilitades hammaste ja igemete tervist. Teeme seda pakkudes parima kvaliteediga suuhooldustooteid ja õpetades inimesi suuhügieeni parimate tavade kohta.

Kogu Baltikumis esindame maailma tippu kuuluva, Jaapani pärioluga tootja Sunstar suuhügieeni toodete brändi - GUM.

Eestis vastutame Itaalia tootja Coswell brändide arendamise eest: BlanX, Biorepair, Rapident, Isomar, PREP.

Eestis ja Lätis esindame suuõõne probiootikumeid Prodentis, mida toodab maailmas juhtiv Rootsi probiootikumite ettevõte BioGaia, mis on olnud mikrobioomide uurimisel esirinnas üle 30 aasta.

Meie peamiseks turundustegevuseks on otsevisiidid hambaarstide, kus me viime läbi tootetutvustusi ning koolitusi. Lisaks tegutseme aktiivselt hambaarstidele ning apteekritele suunatud messidel, konverentsidel ning seminaridel, et tutvustada meie poolt esindatavate toodete professionaalseid omadusi. Aitame meie partneritele teadmistega, mis võimaldavad soovitada oma patsientidele ning külastajatele parimaid tooteid konkreetsete suuõõnega seotud probleemide lahenduseks või vältimiseks.

(cid:127) Oleme Eesti apteegituru suuhügieeni kategooria üks suurimaid maaletoojaid. Meie partneriteks on: (cid:127) Kõik Eesti apteegiketid: Apotheka, BENU, Südameapteek, EuroApteek.

(cid:127) Ravimhulgifirmad: Magnum, Tamro, Baltfarma.

(cid:127) Teeme koostööd jaekaubanduse ettevõtetega: Selver, COOP, Prisma, Kaubamaja, I.L.U., Stockmann, Tradehouse.

(cid:127) Tegeleme jaeklientidele müügiga läbi oma e-poodi "suuhugieen.ee", mille eesmärk pakkuda võimalust osta kõiki meie poolt pakutavad tooteid, nende variatsioone ning erisuuruseid. Lisaks teeme koostööd teiste suurimate e-poodidega nagu Loverte, MyLook, Hitts.ee.

2021 aastal laiendasime oma tegevust Lätis, esindades seal brändi GUM otse klientidele. 2021 aastal värbas ettevõtte Läti äriarendusjuhti.

Oleme sõlminud koostöölepingud kõikide suurimate Läti apteegikettidega (Menes, BENU, EuroAptieka, Apotheka). Oleme alustanud Lätis koostöös hambaravi kliinikutega, et veelgi efektiivsemalt esindada GUM brändi sealsel turul.

Leedus esindame GUM brändi läbi meie partnerist subdistribuutori. Leedus GUM on esindatud samuti kõikides apteegikettides, Drogas kauplustes ja e-poodides.

Alates ettevõtte asutamisest oleme pidevalt kasvatanud oma müügimahud alates 99 208€ 2005 aastal kuni 1 479 886 €-ni 2022 aastal.

2009 aastast alates on ettevõtte pidevalt kasumis.

Uurimistegevusega kaasnevaid kulutusi planeeritud ei ole.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.