BALTI TULI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Korstendite üleliigse pigistumise vältimiseks on mitmeid samme, mida saate võtta:

Kasutage õige suurusega küttekolde või ahju. Ülemäära suure küttekolde või

Kuidas vältida korstende üleliigset pigistumist?

Korstendite üleliigse pigistumise vältimiseks on mitmeid samme, mida saate võtta:

  • Kasutage õige suurusega küttekolde või ahju. Ülemäära suure küttekolde või ahju kasutamine võib põhjustada üleliigset pigistamist, kuna suits ja gaasid ei saa korstnast piisavalt kiiresti välja voolata.
  • Vältige liigset küttepuude kogust. Kui panete küttepuud liiga palju, võib see põhjustada liigset pigistamist, kuna liiga palju suitsu ja gaase voolab korstnast.
  • Korstna ja küttekolde korralik hooldus. Korstna ja küttekolde korralik hooldus tagab, et kõik osad on korras ja ei takista suitsu ja gaaside voolu. Vajadusel tehke hooldus tööd spetsialistide abiga.
  • Kasutage õiget küttepuid. Mõned küttepuud, nagu märg või roheline puit, võivad põhjustada üleliigset pigistamist. Kasutage ainult kuiva ja hästi kuivanud küttepuud.
  • Veenduge, et korstnal oleks piisav õhuvool. Korstna õhuvool aitab suitsu ja gaaside väljavoolu kiirendada. Veenduge, et korstnas pole takistusi, mis võivad õhuvoolu blokeerida.
  • Vältige küttekolde koheset kustutamist. Kui kustutate küttekolde liiga kiiresti, võib see põhjustada suitsu ja gaaside tagasivoolu korstnasse.

 

Kokkuvõttes tuleks järgida ohutuid küttepraktikaid ning korstna ja küttekolde hooldamisel olla hoolikas. Kui olete mures korstna pigistamise pärast, siis soovitan pöörduda spetsialisti poole, kes saab hinnata olukorda ja teha vajalikud parandused.

Kui sinu korsten vajab puhastamist, siis võtke julgelt ühendust!

reigo7940@gmail.com

+372 5689 7147

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

BALTI TULI OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Balti Tuli, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse teenuse poolest, alustas oma aktiivset majandustegevust 2016. aasta suvel. See oli aeg, mil et
ssb.ee
Osaühing Balti Tuli, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse teenuse poolest, alustas oma aktiivset majandustegevust 2016. aasta suvel. See oli aeg, mil ettevõtte asutajad otsustasid oma oskusi ja teadmisi kasutada, et pakkuda kvaliteetseid korstnapühkimise ja pottsepatööde teenuseid. Osaühingu põhitegevusalaks on korstnapühkimise teenuse ja pottsepatööde pakkumine. Korstnapühkimise teenus on oluline, et tagada ohutus ja tõhusus kõigile, kes kasutavad küttesüsteeme. Pottsepatööd on samuti olulised, kuna need hõlmavad erinevaid töid, sealhulgas ahjude, kaminate ja muude küttesüsteemide

Kas iseseisev korstnapuhastus tagab maja kindlustuse?

Korstnapuhastus on oluline tegevus, mis võib aidata vältida tulekahju ja muid ohtusid, mis võivad tuleneda halvasti hooldatud või ummistunud korstnast. Kuigi se
ssb.ee
Korstnapuhastus on oluline tegevus, mis võib aidata vältida tulekahju ja muid ohtusid, mis võivad tuleneda halvasti hooldatud või ummistunud korstnast. Kuigi seadus võib erineda piirkonniti, ei taga iseseisev korstnapuhastus tavaliselt otsest maja kindlustust. Maja kindlustuspoliisid hõlmavad tavaliselt erinevaid riske, mis võivad tekkida majas, sealhulgas tulekahju. Enamik kindlustusandjaid nõuavad, et majaomanikud hoiaksid oma kodu hooldatud ja turvalisena, sealhulgas korstnate regulaarsel puhastamisel ja kontrollimisel. Kui tulekahju peaks tekkima korstnast tingitud probleemide tõttu,

Head abinõud korstna pika eluea saavutamiseks

Korstna pika eluea tagamiseks on mitmeid olulisi juhiseid, mida tuleks järgida. Siin on mõned peamised näpunäited:  
 
 Regulaarne hooldus: Korstent tuleks ho
ssb.ee
Korstna pika eluea tagamiseks on mitmeid olulisi juhiseid, mida tuleks järgida. Siin on mõned peamised näpunäited: Regulaarne hooldus: Korstent tuleks hooldada vähemalt korra aastas, et eemaldada tahm, suits ja muud jäätmed, mis võivad korstnasse koguneda. Hooldus võib hõlmata ka korstna kontrollimist pragude, mõrade ja muude probleemide suhtes. Õige paigaldus: Korstna paigaldamine peaks toimuma vastavalt tootja soovitustele ja kohalikele ehitusmäärustele. Korstna kallutusnurk, läbimõõt ja muud parameetrid peaksid vastama teie küttesüsteemi vajadustele. Kvaliteetne materjal:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.