LUMANTRA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
LUMANTRA OÜ on 2005. aastal asutatud firma, mis omal ajal haldas legendaarset Tartu ööklubi

LUMANTRA OÜ - kunagist klubi "Tallinn" hallanud ettevõtte kohal kraaksuvad varesed

LUMANTRA OÜ on 2005. aastal asutatud firma, mis omal ajal haldas legendaarset Tartu ööklubi "Tallinn". Kuigi ööklubi sulges oma uksed juba 2015 suvel, käis ettevõttes veel möödunud aasta alguses vilgas äritegevus. Tänaseks on aga seegi lõppenud ning vaatepilt, mis avaneb, on kole ja kurb. Ööklubi omanik ja juht Andres Paas lahkus firmast 2015. aasta novembris koos teise juhatuse liikme Toomas Pruusiga. LUMANTRA OÜ juhiks sai seejärel Oleg Tšikanov, kes viibis juhatuses 2017 maikuuni. Mis äri ta seal täpselt ajas, pole teada, kuid käivet tehti tolle aasta esimeses kvartalis ca 424 000 eurot ja teises kvartalis ca 222 000 eurot. Kusjuures esimeses kvartalis oli ettevõttes tööl 5 inimest, aga teises polnud enam ühtegi järel. Oleg Tšikanovi juhtimise all tekkis LUMANTRA OÜ-le ka kopsakas maksuvõlg (ca 115 500 eurot), mille tasumiseni mees ei jõudnudki. Täna on ta 5 ettevõtte juhatuses, milledest 4 on kas võlgades, esitamata aruannetega või mõlemat. 2017. aasta maikuus tuli LUMANTRA OÜ juhatusse Zairbek Haibulajev, kes on seal tänaseni. Tegu ei tundu olevat eriti teotahtelise ettevõtjaga, kuna maksuvõla osas pole midagi ette võetud ja mingit äri ei tehta. Zairbek Haibulajev on kokku 7 firma juhatuses, milledest kõik on probleemsed. Seetõttu ei ole suurt lootust, et LUMANTRA OÜ jaoks võiks tulevikul midagi helget varuks olla.   • Tahad rohkem teada? Vaata seda ettevõtet Inforegistris lähemalt!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.