ARS STAINLESS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Selle ettevõtte profiilil asub NUTULUGU, mis tähendab, et Võlausaldaja meel on mõru ja ta nutab. 😢TÄHELEPANU! Inforegister soovitab hoiduda koostööst AR

ARS STAINLESS OÜ: Nutulugu

Kohustused

Kohustused

Krediidiriski prognoosid, krediidilimiidid, võlad, aruandekohustused, hüpoteegid, kohtulahendid jm ettekirjutused

Vaata raportist >

Selle ettevõtte profiilil asub NUTULUGU, mis tähendab, et Võlausaldaja meel on mõru ja ta nutab. 😢

TÄHELEPANU! Inforegister soovitab hoiduda koostööst ARS STAINLESS OÜ-ga, kui koostöövõimetu ettevõttega, kes ignoreerib oma kohustusi ja Võlausaldaja püüdlusi kontakti saada. Võlausaldajatele tekitatud kahju kokku on juba 17198,17 EUR.

Võlgnevuste tekkimisel oli ARS STAINLESS OÜ juhtide ringis A. M., kes alustas ettevõtlusega tegevusvaldkonnas: Mööbliosade tootmine - 21 aastat tagasi 34 aastaselt. Tema poolt juhitavate ettevõtete jooksva aasta käive (2024) oli kokku 24.96 tuhat EUR-i ja tööl oli kokku 4 inimest, kelle keskmine brutotöötasu oli 220,0 EUR/kuus.

A. M. tegutseb täna ettevõttes CORIEL METALL OÜ, mis käivet kvartalis ei teinud aga ja küllap fööniks tõuseb taas tuhast, kui Võlausaldajad oma usalduskrediiti ikka lahti hoiavad.

Võlausaldaja - tahad maailma paremaks muuta?

Avalda nõuded Inforegistris ja maailm me ümber muutub ausamaks

Võlausaldaja tänab, kui võlgnevus saab graafikusse ja Inforegister taastab maine, kustutades artikli Ärimeediast ning haihtub ka siit NUTULUGU.

Kaosest sünnib kord inkasso asemel krediidihalduse abil

KREEDIX OÜ: võlg on küll võõra oma, aga vahel ka võõra süü – ketimeetod võlahalduses võib päästa ettevõtte

KREEDIX OÜ: turvatempel arvel kulu ei tee, aga toob sisse

#Võlad #Harjumaa #MetallideTootmine

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ARS STAINLESS OÜ juhatusega liitus André Tedre, kelle käe all BAUMAX EESTI OÜ alla käis

ARS STAINLESS OÜ  alustas peaaegu 14 aastat tagasi ning asjalood on firmas halvad juba mõnda aega sest maksmata arved ja maksud üha kuhjuvad. Novembri alguses l
ssb.ee
ARS STAINLESS OÜ alustas peaaegu 14 aastat tagasi ning asjalood on firmas halvad juba mõnda aega sest maksmata arved ja maksud üha kuhjuvad. Novembri alguses liitus ettevõtte juhatusega ka  André Tedre,  kelle tulek äri etteotsa annab pahatihi märku ettevõtte lähenevast hingusest. ARS STAINLESS OÜ valdkond on muude metallkonstruktsioonide ja nende osade tootmine. Samas sektoris tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 338 ettevõtet, mis annavad tööd kokku kokku 4 307 inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 451,55 miljonit eurot. ARS STAINLESS OÜ  varad ja finantsid 2017.

Võlad määrivad ARS STAINLESS OÜ mainet

ARS STAINLESS OÜ  asutas 14 aastat tagasi  Taimar Kepp , kel oli selleks ajaks ettevõtluskogemust juba 6 aastat. Täna aga paistab, et ettevõte on omadega jännis
ssb.ee
ARS STAINLESS OÜ asutas 14 aastat tagasi Taimar Kepp , kel oli selleks ajaks ettevõtluskogemust juba 6 aastat. Täna aga paistab, et ettevõte on omadega jännis ning hädades peab ennast süüdistama firma tänane juhatus. Eelmisel aastal tegi ettevõte küll 1,9 miljoni euro suuruse käibe, kuid jäi plussi vaid 9 056 euroga. Viimase viie aasta jooksul on ARS STAINLESS OÜ teeninud omanikutulu 269 000 eurot, tehes selleks käivet kokku 8,52 miljonit eurot. Tänane juhatus, kuhu kuuluvad Peeter Kotkas , Andres Münter ja Andrus Tasak on selle äri eest vastutatud pea kogu selle kümnendi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.