MEIEREISID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 15 552 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kom

MEIEREISID OÜ hetkeolukord

Juba 15 552 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

MeieReisid OÜ, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse teenuse poolest, on 2022. aastal keskendunud peamiselt reisiteenuste osutamisele. See Eesti ettevõte on pühendunud oma klientidele parima võimaliku reisikogemuse pakkumisele, olgu selleks siis puhkusereisid, ärireisid või muud eripakkumised. 2022. aastal laiendas MeieReisid OÜ oma tegevusvaldkonda, alustades sõidujagamisteenuse pakkumisega. See oli suur samm ettevõtte jaoks, mis näitas nende pühendumust mitmekesistada oma teenuseid ja pakkuda klientidele veelgi rohkem väärtust. Sõidujagamisteenus on suurepärane võimalus klientidele pakkuda mugavust ja paindlikkust, aidates neil oma sihtkohta jõuda kiiremini ja tõhusamalt.

Rahaliselt oli 2022. aasta MeieReisid OÜ jaoks väljakutsete rohke. Ettevõtte müügitulu ulatus 56 956 euroni, kuid aasta lõpetati 952-eurose kahjumiga. See näitab, et kuigi ettevõte on teinud märkimisväärseid investeeringuid oma teenuste laiendamisse ja parandamisse, on sellel olnud lühiajalisi majanduslikke mõjusid.

Tööjõukulud olid 2022. aastal 33 288 eurot. MeieReisid OÜ meeskond koosneb kahest võlaõiguslepinguga töövõtjast ja ühest töölepinguga töötajast. See näitab, et ettevõte väärtustab oma töötajaid ja investeerib nende arengusse, et pakkuda klientidele parimat teenust.

Juhatuse liikmete kompensatsioonipakett on MeieReisid OÜ-s selgelt määratletud. Juhatuse liikmele lahkumisel või vabastamisel täiendavaid kompensatsioone ja hüvitisi ette nähtud ei ole. Samuti ei makstud juhatuse liikmetele täiendavaid tasusid. See näitab, et ettevõte on pühendunud läbipaistvusele ja õiglusele oma juhtimisstruktuuris.

Eike Kaljus, juhatuse liige, on olnud ettevõtte juhtimisel oluline tegur. Tema juhtimisel on MeieReisid OÜ suutnud laiendada oma teenuseid ja pakkuda klientidele suurepärast väärtust. Tema pühendumus ettevõtte missioonile ja visioonile on olnud märkimisväärne, aidates kaasa ettevõtte pidevale kasvule ja arengule.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Egiptus - aastatuhandete ajalugu ja eksklusiivsed kogemused

Egiptus on maa, mis on lummanud inimesi juba aastatuhandeid oma rikkaliku ajaloo, maagilise kultuuri ja hämmastava loodusega. See Põhja-Aafrika riik, mida sagel
ssb.ee
Egiptus on maa, mis on lummanud inimesi juba aastatuhandeid oma rikkaliku ajaloo, maagilise kultuuri ja hämmastava loodusega. See Põhja-Aafrika riik, mida sageli tuntakse kui \"Päikeseriiki,\" pakub reisijatele unustamatuid elamusi nii ajaloohuvilistele kui ka loodusseiklejatele. Egiptus on üks ajaloo rikkamaid riike, millel on pikk ja värvikas minevik. Siin on asunud muistsed tsivilisatsioonid, mis on jätnud endast maha hämmastavaid monumente. Egiptuse kuulsaim vaatamisväärsus on muidugi Giza püramiidid koos Suure püramiidiga, mis on üks maailma seitsmest imest. Need monumentaalsed

Reisimine - avasta maailma saladused ja loo unustamatuid mälestusi

Reisimine on inimkonna üks vanimaid ja põnevamaid tegevusi, mis on kujundanud kultuure, avardanud silmaringi ja loonud unustamatuid mälestusi aastasadade jooksu
ssb.ee
Reisimine on inimkonna üks vanimaid ja põnevamaid tegevusi, mis on kujundanud kultuure, avardanud silmaringi ja loonud unustamatuid mälestusi aastasadade jooksul. See on paljude jaoks elustiil, kirg ja võimalus kogeda uusi seiklusi. Miks on reisimine nii oluline ja miks peaksime sellele rohkem tähelepanu pöörama? Reisimine pakub meile võimalust avastada uusi paiku, kultuure ja inimesi. Iga reis avab meie ees uue maailma, mis erineb meie igapäevasest rutiinist. Kas sa armastad maalilisi loodusvaateid, ajaloolisi linnu või eksootilisi randu, on maailmas alati midagi uut ja põnevat avastada.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.