RADIUS MACHINING OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 8805 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 135 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga komm

RADIUS MACHINING OÜ hetkeolukord

Juba 8805 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 135 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Radius Machining on 2005.aastal asutatud metallitöötluse(cid:25)evõte, mille põhitegevusalaks on seeriaviisiline CNC treimine ja freesimine, hüdraulika komponen$de tootmine ning sõlmede koostamine.

Omas valdkonnas on e(cid:25)evõ(cid:25)el kõrge kompetents ja pikaajaline kogemus. E(cid:25)evõte annab tööd 70 inimesele.

Kaasaegne masinapark võimaldab toota efek$ivselt nii lihtsaid kui ka keerukaid detaile.

E(cid:25)evõ(cid:25)e eesmärgiks on olla pikaajaliselt edukas, toota lisandväärtust omanikele ja pakkuda klien$dele kõrgekvaliteedilist toodet. Selleks kaasame oma partnereid, oleme paindlikud, jälgime klien$de ja seadusandluse nõudeid. Täiendame pidevalt oma teadmisi, et kasutada parimaid prak$kaid ja viia ellu innovatsiooni.

2022.aastat jäävad iseloomustama tooraine ja energiahindade rekordid. Sisendhindade stabiliseerumine algas alles majandusaasta viimastel kuudel.

Osaühing Radius Machining 2022.aasta müügikäive kasvas rekordilise 9,7 miljoni euroni (2021.a 7,95 milj.eur).

Ärikasum aga kahanes võrreldes 2021.aastaga 35% võrra 531 tuhande euroni (2021.a. 807 tuhat eurot).

E(cid:25)evõ(cid:25)e jätkusuutlikku tegevust toetavad püsivad kliendisuhted, mis põhinevad pikaajalisel usaldusväärsel koostööl. Samal ajal tomimub pidev uute klien$de otsing.

Kliendivajaduste rahuldamiseks, tootmisprotsesside arendamiseks ja efek$ivsuse tõstmiseks investeerib e(cid:25)evõte jätkuvalt tootmisseadmetsesse. 2022.aastal investeeri$ seadmetesse kokku 576 tuhat eurot. Alusta$ resursitõhususe projek$ga, mis annab 2023.aastal lisavõimekuse freesimise osakonnas uue CNC töökeskuse näol ja energiasäästu kogu e(cid:25)evõ(cid:25)es hoone automaa$ka ning LED valgustusele ülemineku abil.

2022.aasta lõpus omandas e(cid:25)evõ(cid:25)e 100% osaühing Radius Linder ja osaühing Radius osadest.

2023.aastal on jätkuvalt suureks riskiks lisaks hankijate tarneprobleemidele ka klien$de maksevõime.

Realiseerunud polii$lised ja majanduslikud riskid mõjutavad ka edspidid oluliselt tarneahelaid ja toorme- ning energiahindu. Ukrainas toimuva sõjategvuse mõju, sellest tulenev majanduslangus nii Ees$s kui ka Euroopas avaldab e(cid:25)evõ(cid:25)e tegevuse jätkuvusele olulist mõju. Juhtkonna hinnangul ei kaasne e(cid:25)evõ(cid:25)e tegevusega olulisi keskkonna ega sotsiaalseid mõjusid. Valuutariski hindame pigem ebaoluliseks. E(cid:25)evõ(cid:25)e tegevus ei ole hooajaline.

Osaühing Radius Machining olulisemad finantssuhtarvud 2022 2021

Ärirentaablus (ärikasum/müügitulu*100) 5,5% 10,2%

Omakapitali tootlus ROE (puhaskasum/omakapital*100) 13,4% 22,5%

Koguvara tootlus ROA (puhaskasum/koguvara*100) 7,3% 12,1%

Lühiajaliste võlgnevuste kattekordaja (käibevara/lühiajalised kohustised) 1,9 2,0

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas RADIUS MACHINING OÜ on konkurendile liiga teinud?

Keeruline küsimus, kuna varasemalt polnud  RADIUS MACHINING OÜ  ja  BALTFLEX AS  isegi konkurendid mitte, uuest aastast on  RADIUS MACHINING OÜ  aga sisenenud h
ssb.ee
Keeruline küsimus, kuna varasemalt polnud  RADIUS MACHINING OÜ ja  BALTFLEX AS isegi konkurendid mitte, uuest aastast on  RADIUS MACHINING OÜ aga sisenenud hüdraulikaturule, kus väidetavalt noolitakse tükki BALTFLEX AS -i leivakäärust. Vaatame neile firmadele otsa ja uurime, mis toimub? Esiteks ei saa siin üle ega ümber kahest vankumatust faktist - viimastel kvartalitel on  BALTFLEX AS -il läinud järjest kehvemini, samal ajal kui  RADIUS MACHINING OÜ -l aga hoopiski järjest paremini.  Heino Piirsalu ja  Madis Veigel 'i juhitava  BALTFLEX AS -i käive on viimase kahe kvartaliga langenud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.