PANDIVERE KARTULIKASVATUS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2018, mil võideti kõige suuremas summas hange

PANDIVERE KARTULIKASVATUS OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2018, mil võideti kõige suuremas summas hange "Porkuni Kooli toiduainete hange 2018-2020 ( kartul,moosid,lihatooted )", kogumaksumusega 5 000 eurot. Hanke võitmine võimaldas vist rahulikumalt võtta, sest olulist käibekasvu see ettevõttele ei andnud.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal PANDIVERE KARTULIKASVATUS OÜ käibest 1/11. Riigihankest saadava sissetuleku ära langemine käibes väga hullusti tunda ei annaks, aga pingutama mujal sunniks ikka.

Kokku on PANDIVERE KARTULIKASVATUS OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 3 korda.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes ise maksab riigikassasse makse rohkem, kui on saanud müügikäivet riigihangetel osalemistest. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#PõllumajandusJaLoomakasvatus #Taimekasvatus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

PANDIVERE KARTULIKASVATUS OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus  Pandivere Kartulikasvatus OÜ on asutatud 2005 aasta aprillis kahe osaniku poolt, kes on siiani tegutsenud iseseisvate üksustena, kuid kes otsustas
ssb.ee
Sissejuhatus Pandivere Kartulikasvatus OÜ on asutatud 2005 aasta aprillis kahe osaniku poolt, kes on siiani tegutsenud iseseisvate üksustena, kuid kes otsustasid tootmisvahendite ökonoomsemaks kasutamiseks hakata tegema koostööd. Uue ettevõtte omanikud on Mati Mere ja 2009 aastast Leho Meltsa. Ettevõtte põhitegevusalaks on kartulikasvatus. Tulud, kulud ja kasum 202 aasta müügitulu OÜ-l Pandivere Kartulikasvatus oli 78 984 eurot, mis oli 14% vähem kui 2021 aastal. Müügitulust moodustas 68% kartuli müük ja 20% põllumajandusteenused ja ülejäänud muud tegevused. 2022 aastal oli ettevõte kasum

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.