UUSARENDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3329 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 326 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga komm

UUSARENDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 3329 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 326 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Uusarenduse OÜ peamiseks tegevuseks on kinnisvara arendus Pärnus, endise kalakombinaadi territooriumil Pärnu jõe vasakkaldal.

Ettevõte on algatanud uue detailplaneeringu, kuna aastaid tagasi, majandustõusu ajal tehtud detailplaneering ei vasta tänastele ootustele ja vajadustele. 2019 a tegi ettevõtte kulutusi, mille käigus alustati Maseko kinnistu jagamist 30 katastriüksuseks, protsess loodetakse lõpetada paari aasta jooksul.

Uus planeering vähendab hoonestuse mahtu ligemale neljandiku võrra. Enamik kortereid peaks tulema kahe-kolmetoalised ning detailplaneering võimaldab elurajooni etapiti hoonestada. Pärnu kinnisvaraturu elavnemine, annab kinnitust, et nõudlus jõeäärsete elamispindade vastu on olemas. Alale lisab väärtus eelkõige just Pärnu jõe vasakkalda väljaarendamine, planeeritav Rail Baltica trassi lähedus ning uute elamute ja -arenduste rajamine lähikonda.

Ettevõtte tegevuskulusid rahastatakse omanikelaenudega ja võimalusel teenitakse tulu maa-ala üürileandmisest ladustusplatsina.

Osaühingus palgalisi töötajaid ei olnud ja tegevjuhtkond tasu ei saanud.

Olulisemad finantssuhtarvud võrrelduna eelneva majandusaastaga: 2022 2021

Müügitulu 12 243 10 200

Puhaskasum(-kahjum) -227 101 -263 320 2021 a majandusaasta lõpuks ei vastanud ettevõtte omakapital Äriseadustiku nõuetele, st osaühingu netovara oli vähem kui pool osakapitali.

Selle olukorra lahendamiseks otustasid osanikud 03.03.2022 osakapitali suurendada selliselt, et peale suurendamist on ettevõtte osakapital 103 000 eurot ja ülekurss 4 918 766 eurot. Osakapitali suurendamine toimus mitterahalise sissemakse teel osanike poolt antud laenude arvelt.

Tartu maakohtu registriosakonnas tehti sellekohane kanne 25.03.2022

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.