OAHU MOLOKALAI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Andri Viiand otsustas märtsis oma juhitud ettevõtte OAHU MOLOKALAI OÜ jätta Lauri Hansbergile, kes meelsasti probleemseid firmasid hoole alla võtab. Kui OAHU MO

OAHU MOLOKALAI OÜ: endine juht viskab põdurad talled huntidele

Andri Viiand otsustas märtsis oma juhitud ettevõtte OAHU MOLOKALAI OÜ jätta Lauri Hansbergile, kes meelsasti probleemseid firmasid hoole alla võtab. Kui OAHU MOLOKALAI OÜ juht oli veel Viiand, kandis osaühing nime ALTEX MARKETING OÜ.
  • Asutatud: 2005. aastal
  • Juht: Lauri Hansberg
  • Omanik: AUTOBELLA OÜ
  • Prognooskäive 2017. aastal: 0 eurot
„ALTEX MARKETING OÜ on Eesti juhtiv internetiturundusele spetsialiseerunud agentuur, mis asutati 2005." tutvustab firma ennast oma Inforegistri profiilil. Ennast uhkete sõnadega kiitval osaühingul on jäänud esitamata aga 2016. aasta majandusaasta aruanne. Ettevõtte endine juht Andri Viiand ei istu aga ka täna käed rüpes. Tema juhtida on veel kaks osaühingut. ALTEX EXPERTS OÜ on oma tegevusalaks märkinud reklaamiagentuuride töö. Töötajaid firmal ei ole, käive oli eelmisel aastal Maksu- ja Tolliametile esitatud andmete kohaselt 16 000 eurot. ANDRI VIIAND OÜ käive on veelgi pisem. OAHU MOLOKALAI OÜ uus juht Lauri Hansberg kogub uue hooga kehvaks läinud firmasid. Tema juhitud 121 ettevõtte maksuvõlg on ühtekokku juba 0,9 miljonit eurot.    

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.