24/7 KAUBANDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
OILSEEDS TRADE AS on võtnud endale ülesandeks pakkuda põllumehele kõike, seemnest kuni traktorini. Ilmselt on nii ühte kui teist hädasti tarvis, sest OILSEEDS T

OILSEEDS TRADE AS: põllumees põline rikas

OILSEEDS TRADE AS on võtnud endale ülesandeks pakkuda põllumehele kõike, seemnest kuni traktorini. Ilmselt on nii ühte kui teist hädasti tarvis, sest OILSEEDS TRADE AS müük kasvab mühinal.
  • Asutatud: 2005. aastal
  • Juhid: Meelis Fink, Veikko Vahar
  • Töötajate arv: 19 inimest
  • Käive 2016. aastal: 27,7 miljonit eurot
  • Prognooskäive 2017. aastal: 47 miljonit eurot
OILSEEDS TRADE AS kirjutab oma 2016. aasta majandusaasta aruandes, et täna on neljandik turust nende oma, aga hammas on verel ja juhid ihkaksid enamat. Firma kuulub suuremasse OILSEEDS gruppi, sõsarettevõtted tegelevad näiteks kalanduse, tehnika ja teenustega. Inforegistri andmetes ringi vaadates paistab, et 2017. aastal on Eesti põllumajanduses olnud suur tõus - eelmisel aastal tublisti kasvanud firmadest on pea pooled just selles valdkonnas tegutsenud. Oma rolli mängib siin ka 2016. aasta kehv saak, millega võrreldes mullu põllumeestel hästi läks. OILSEEDS TRADE AS on aga igal aastal teinud tubli tulemuse. 2015. aastal oli ettevõtte käive 33 miljonit ja kasum 0,9 miljonit. 2016. aasta käive oli 28 miljonit eurot, kasum aga 1,1 miljonit eurot. Edust annab tunnustust ka see, et 2006. aastal, siis kui ettevõte alles alustas, oli käibenumber pea sama suur, aga kroonides. Meelis Fink juhib ka teisi grupi ettevõtteid: OILSEEDS TEHNIKA OÜ, OILSEEDS TEENUSED OÜ, OILSEEDS HOLDING OÜ. Need firmad on kõik armsad ja paid. Veikko Vahar on samuti erinevate põllumajandusettevõtete juht. Tema käe all tegutsev OILSEEDS AGRO VIGALA OÜ, mis teravilja kasvatab, on aga hädas 14 703 euro suuruse maksuvõlaga, teised tema firmad on omadega mäel. OILSEEDS TRADE AS on küll hoogsalt kasvanud, kuid selle aasta alguses on ettevõttel olnud maksuvõlg. Nüüd on see kenasti graafikus ja väheneb, vahejuhtum on jätnud aga jälje Krediidiskoorile, mis seetõttu ohumärki näitab.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.