BRANDBERG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 788 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommen

BRANDBERG OÜ hetkeolukord

Juba 788 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Brandberg on äriregistrisse kantud 23.05.2005.a.

OÜ Brandberg põhitegevuseks on tegutsemine valdusfirmana, samuti investeeringud kinnisvarasse ja nende haldamine. Peamiseks investeerimistegevuse suunaks on olnud autokaubandus, see on toimunud peamiselt läbi autokaubandus ja -teeniduskontserni Amserv Grupi

AS. Viimase tütarfirma R.R. Varad OÜ kaudu hallatakse ka autokaubandusega seotud kinnisvara.

2022 aastal olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid ega ka olulisi varasid juurde omandatud ei ole.

Aruandeperioodil investeeris ettevõte väärtpaberisse. Portfelli väärtus on 31.12.2022 seisuga 345948 EUR (2021: 7650 EUR) 2022 aasta lõppes ettevõttele kasumiga.

2022.a veebruaris algas sõjaline konflikt Venemaa ja Ukraina vahel. Seoses sellega on paljud Euroopa Liidu ja teised riigid kehtestanud sanktsioonid Venemaa vastu, mille ulatust pidevalt muudetakse. See mõjutab märkimisväärselt majandustegevust ja inflatsiooni arengut kõrgemate energia- ja toormehindade kaudu, häirides rahvusvahelist kaubandust ja vähendades kindlustunnet.

Ettevõte on suutnud tagada globaalsetes kriisides stabiilsuse ja kohaneda pidevalt muutuvas makromajanduskeskonnas ning see pole avaldanud olulist mõju tema finantsinstrumentidele.

Kuna äriühingu suurim investeering on autokaubandusega tegelevasse ettevõttesse, siis ettevõtte tulemust mõjutavad ka autokaubandussektoriga seotud hooajalisus ja tsüklilisus.

Autokaubanduse sektor võib olla hooajaline, kus inimeste autoostuhuvi on teatud aegadel aastast suurem. Näiteks võib olla suurem nõudlus uute autode järele enne suvist puhkuseperioodi või enne talvist ilmamuutust. Selline hooajalisus võib mõjutada valdusfirma investeeringu tootlust, kuna autokaubandusega tegeleva ettevõtte tulud ja kasumid võivad olla hooajaliselt muutuvad.

Keskkonnahoidlikud tehnoloogiad: Ettevõtte haldamisel on oluline kaaluda investeeringuid ettevõtetesse, mis edendavad keskkonnahoidlikke tehnoloogiaid, näiteks elektriautode või muude alternatiivsete kütustega sõidukite arendamisele ja müügile keskenduvatesse ettevõtetesse.

Sellised investeeringud võivad aidata vähendada süsinikdioksiidi heitkoguseid ja toetada jätkusuutlikku arengut.

Kohaliku kogukonna toetamine: Valdusfirma investeeringud võivad mõjutada kohalikku kogukonda, kus autokaubandusega tegelev ettevõte tegutseb. Oluline on toetada kohalikku arengut, pakkuda võimalusi kohalikele ettevõtjatele ja panustada kogukonna sotsiaalsesse heaolusse.

Samu tegevussuundi jätkab ettevõte ka 2023 aastal. 2023 on plaanitud tegeleda peamiselt tehtud investeeringte juhtimise ja hoidmisega, samuti võimaluste uurimisega tegevuse laiendamiseks.

Ühingul puuduvad töötajad. Juhatuse liikmele pole makstud tasusid ega tehtud muid soodustusi.

Ettevõttel on seisuga 31.12.2022 laenukohustusi summas 8659 eurot, Siiski need summad ei ole olulised ning 2022. aastal ei avaldanud mõju finantsinstimentidele.

Finantssuhtarvud: 2022 2021

Lühiajaliste kohustuste maksevõime 7,44 4,97 maksevõime=käibevara/lühiajalised kohustused

Võlakordaja 0,02 0,06 (lühiajalised kohustused+pikaajalised kohustused)/bilansimaht

Valuutarisk ei avalda olulist mõju ettevõtte tulemustele. Seega ei ole vajadust rakendada riskimaandamismeetmeid, kuna finantsvarade ja pikajaliste kohustiste alusvaluutaks on euro ning müügitehinguid pole muusvaluutas kui eurodes sooritatud. Kohustised tarnijatele on samuti eurodes.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.