NIIFOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 180 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommente

NIIFOR OÜ hetkeolukord

Juba 180 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Niifor asutati 2006. aasta jaanuaris pereettevõttena. Kui algusaastatel tegeles firma põhiliselt kahes valdkonnas, osutas raamatupidamis- ja finantsjuhtimisteenuseid ning tootis osanikule kuuluva metsa baasil küttepuid ja saematerjali, siis 2019. aastal hakati tegelema ka erinevate koolituste korraldamisega.

Metsamajanduse korraldamiseks on metsaomaniku Toomas Kupits’a ja osaühingu Niifor vahel sõlmitud kasvava metsa raieõiguse võõrandamise leping.

Geograafiliselt tegutseb ettevõte eelkõige Saaremaal, kuid raamatupidamisteenuste osas on osaühingul kliente ka mujal Eestis.

Sarnaselt eelnevate majandusaastatega sai osaühing tulu eelkõige raamatupidamisteenuste osutamisest, kuid oluliselt kasvas ka koolitusteenuste maht.

Investeeringud

Aruandeperioodil osaühing Niifor materiaalset põhivara soetanud ei ole.

Personal

Aruandeperioodil osaühingus töölepingu alusel töötavaid töötajaid ei olnud, mõlemad osanikud töötasid töölepingute alusel teiste tööandjate juures.

Ettevõtte juhatuse liikmetele juhatuses töötamise eest eraldi töötasu makstud ei ole.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Niifor põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine, müügimahtude ja kasumlikkuse suurendamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.