BODYLINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ilu ja tervise nimel on alati olnud oluline leida tõhusaid ja lõõgastavaid viise keha hooldamiseks. Üks selline meetod, mis ühendab endas LPG massaaži eelised j

Parafango: looduse võimsus sinu nahale

Ilu ja tervise nimel on alati olnud oluline leida tõhusaid ja lõõgastavaid viise keha hooldamiseks. Üks selline meetod, mis ühendab endas LPG massaaži eelised ja parafango kehamähkimise võlu, on parafangoteraapia. See terviklik protseduur võimaldab kogeda nii füüsilist kui ka vaimset heaolu ning pakub mitmeid kasulikke omadusi alates tselluliidiravist kuni lihas- ja liigesvalu leevendamiseni. Tutvustame teile selle imelise hoolduse võlusid ja eeliseid allpool.

Parafango on segu parafiinist ja meremudast, mis on rikas mineraalide poolest. Parafangoteraapia on soe ja lõõgastav kehahooldusprotseduur, mis on loodud eesmärgiga parandada ainevahetust ja leevendada erinevaid kehalisi probleeme, sealhulgas tselluliidi ravi. See kasutab ära soojendatud parafiini ja loodusliku meremuda tuntud tervendavaid omadusi ning rikastab neid spetsiaalsete ainevahetust parandavate seerumite ja kreemidega.

Parafangoteraapia algab naha puhastamisega Cremfoliant kooriva kreem-geeliga. See geel-kreem kantakse nahale kergete masseerivate liigutustega, seejärel lastakse sellel imenduda. Eriline on see, et geeli ei pea maha pesema, vaid see eemaldatakse nahalt lihtsalt masseerivate liigutustega. Seejärel kantakse nahale aktiivseerum vastavalt tselluliidi tüübile - kas Aminodren vedeliku liigse kogunemise korral või Aminocel A.H.A tselluliidi puhul.

Need seerumid sisaldavad aminofülliini, karnitiini, alfa-hüdroksühappeid ja muid rasvarakkude ja vedelikuvahetust stimuleerivaid koostisosi. Seejärel kantakse nahale parafango-soojendajas soojendatud parafango, kasutades pintslit. Kogu piirkond kaetakse spetsiaalse parafangokilega, ja klient mähitakse seejärel kattekilesse. Seejärel asub klient infrapuna-sauna elektrilise tekiga kaetult mugavalt lamama ning naudib 20-30 minutit sügavat lõõgastust.

Protseduuri lõpus avatakse parafangokile spetsiaalse lõikajaga ja eemaldatakse see. Üllatavalt ei vaja parafango eemaldamiseks vett, mis muudab protseduuri veelgi mugavamaks. Lõpetuseks kantakse nahale spetsiaalne kreem vastavalt kliendi konkreetsele probleemile, olgu selleks siis Lipoaminocel tselluliidi vastu või Aminofirm naha elastsuse ja toonuse parandamiseks.

Parafangoteraapia pakub mitmeid häid omadusi, mis muudavad selle populaarseks valikuks kehahoolduses:

  • Puhastab Keha: See protseduur aitab tõhusalt eemaldada kehast kahjulikke jääkaineid.

  • Parandab Vereringet: Parafangoteraapia aitab kaasa paremale vere- ja lümfiringele, mis võib leevendada turseid.

  • Muudab Naha Siledaks ja Elastseks: Protseduur parandab naha tekstuuri, muutes selle siledaks, elastseks ja pehmeks ning aitab toniseerida nahka.

  • Lõõgastab ja Värskendab: Parafangoteraapia on suurepärane viis lõõgastumiseks ja värskendumiseks ning aitab luua suurepärast enesetunnet.

  • Leevendab Lihas- ja Liigesvalusid: Lisaks ilule on parafangoteraapia tõhus viis lihas- ja liigesvalude leevendamiseks.

  • Tselluliidiravi: See protseduur on tuntud ka oma efektiivsuse poolest tselluliidi ravis.

  • Vett ei Ole Vaja: Üllatavalt ei vaja parafangoteraapia protseduur veega kokkupuudet, mis muudab selle mugavaks ja ajasäästvaks.

Parafangoteraapia on terviklik kehahooldusprotseduur, mis ühendab endas soojendatud parafiini ja loodusliku meremuda tervendavad omadused ning aitab saavutada nii füüsilist kui ka vaimset tasakaalu. Selle protseduuri tulemused ulatuvad tselluliidiravist keha puhastamise ja lihaste lõdvestamiseni. Parafangoteraapia on suurepärane võimalus investeerida oma heaolusse ja nautida keha ja meele hellitust.

Kui tunned huvi, siis Tartus Kvartali keskuses pakub parafangoteraapiat BodyLine salong! Uuri täpsemalt nende kodulehelt!

Koduleht

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

BODYLINE OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing, mille tegevusalaks on LPG endermoloogilise ravimassaaži pakkumine, on oma teenuseid pakkunud rendipinnal asuvas salongis. See on spetsialiseerunud mee
ssb.ee
Osaühing, mille tegevusalaks on LPG endermoloogilise ravimassaaži pakkumine, on oma teenuseid pakkunud rendipinnal asuvas salongis. See on spetsialiseerunud meetod, mis kasutab LPG endermoloogilist tehnoloogiat, et pakkuda klientidele kõrgekvaliteedilist ravimassaaži. Osaühing on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele, pakkudes neile professionaalset ja kvaliteetset massaaži.2023. aastaks ei ole osaühingul plaanis teha muudatusi oma tegevusvaldkondades. See tähendab, et nad jätkavad oma praeguse ärimudeli järgimist, pakkudes LPG endermoloogilist ravimassaaži oma

LPG endermoloogiline massaaž: ilu ja tervis uut moodi

Kaasaegne maailm pakub meile mitmeid innovatiivseid ja ohutuid viise ilu ja tervise parandamiseks. Üks neist meetoditest on LPG Endermoloogiline massaaž, mida o
ssb.ee
Kaasaegne maailm pakub meile mitmeid innovatiivseid ja ohutuid viise ilu ja tervise parandamiseks. Üks neist meetoditest on LPG Endermoloogiline massaaž, mida on kasutatud edukalt juba aastaid nahaarstide, füsioterapeutide ja spaade poolt üle maailma. See Prantsusmaal välja töötatud tehnoloogia on tuntud oma võime poolest mõjutada nahka, nahaalust kudet, lihaseid, liigeseid ja isegi teisi organsüsteeme. Artiklis tutvustame teile lähemalt LPG Endermoloogilist massaaži ning selle erinevaid rakendusi ja eeliseid. LPG Endermoloogiline massaaž põhineb vaakumi ja siidist rullikute abil tehtaval

C Vitamiin: naha tervise ehedus

Ilu ja tervis käivad käsikäes ning meie nahk on meie enesekindluse peegel. Üks viis säilitada säravat ja nooruslikku välimust on C vitamiini booster hoolitsus,
ssb.ee
Ilu ja tervis käivad käsikäes ning meie nahk on meie enesekindluse peegel. Üks viis säilitada säravat ja nooruslikku välimust on C vitamiini booster hoolitsus, mis pakub oksüdatiivse stressi vastast iluteraapiat. See mitmekülgne hooldus ühendab endas tõhusa niisutuse, naha jumet ühtlustava sära ja innovaatilise LPG Endermologie tehnoloogia. Olgu suvi või talv, noor või küps vanus, see hooldus sobib kõigile, aidates teil saavutada unistuste naha. Uurime lähemalt, miks C vitamiini booster hoolitsus on nii võimas ja väärtuslik. C vitamiin on tuntud oma võimsate antioksüdatiivsete omaduste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.