MOVE ON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kolimine võib olla stressirohke kogemus, olenemata sellest, kas kolid uude linna või uuele tänavale. Siin on mõned näpunäited, kuidas vähendada kolimise stressi

Kuidas vähendada kolimise stressi?

Kolimine võib olla stressirohke kogemus, olenemata sellest, kas kolid uude linna või uuele tänavale. Siin on mõned näpunäited, kuidas vähendada kolimise stressi:

  • Planeeri ette. Mida varem hakkad kolima, seda rohkem aega on sul stressi maandamiseks. Tee nimekiri asjadest, mida pead tegema, ja alusta nendest, mis on kõige olulisemad.
  • Delegeeri. Kui sul on võimalik, delegeeri mõningaid kolimise ülesandeid teistele, näiteks sõpradele, pereliikmetele või kolimisfirmale.
  • Võta pausid. Ära proovi kogu kolimise ajal ühe hooga teha. Võta pausid, et puhata ja lõõgastuda. Mine jalutama, loe raamatut või vaata filmi.
  • Ole kannatlik. Asjad ei lähe alati plaanipäraselt, seega ole kannatlik iseendaga ja teistega. Kui midagi läheb valesti, ära muretse. Lihtsalt võta uus hoog ja jätka.
  • Rõõmusta uue alguse üle. Kolimine võib olla põnev kogemus. Rõõmusta selle üle, et saad alustada uut peatükki oma elus.

Siin on mõned konkreetsed näpunäited, kuidas vähendada kolimise stressi:

  • Alusta pakkimist varakult. Mida varem hakkad pakkima, seda vähem stressi on sul enne kolimist.
  • Paki asju eraldi karpidesse. Paki oma asjad eraldi karpidesse, vastavalt sellele, kuhu need uude kodus lähevad. See aitab sul kolimise ajal kiiremini orienteeruda ja oma asju leida.
  • Märgi karbid. Märgi karbid sisu ja sihtkohaga. See aitab sul kolimise ajal kiiremini oma asju leida ja vältida asjade kadumist.
  • Hoia väärtuslikke asju enda juures. Hoia väärtuslikke asju, näiteks raha, väärisesemed ja dokumendid, enda juures. Ära pane neid karpidesse, mida sa kolimisfirmale usaldad.
  • Kasuta kolimisfirmat. Kui sa ei ole kindel, kuidas kolida, siis kasuta kolimisfirmat. Kolimisfirma aitab sul sinu asjad turvaliselt ja kiiresti uude koju transportida.

Kui sa otsid kolimisfirmat, mis aitaks sul stressivabalt kolida, siis võta ühendust MOVE ON OÜ-ga. Me pakume kvaliteetset kolimisteenust mõistliku hinnaga. Meie kogenud ja professionaalsed töötajad aitavad sul sinu asjad turvaliselt ja kiiresti uude koju transportida.

rohkem infot

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MOVE ON OÜ tegevusaruanne 2022

Move On OÜ on ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on kolimis-, veo- ja laoteenuse osutamine. See on valdkond, mis nõuab suurt tähelepanu detailidele, logisti
ssb.ee
Move On OÜ on ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on kolimis-, veo- ja laoteenuse osutamine. See on valdkond, mis nõuab suurt tähelepanu detailidele, logistikale ja klienditeenindusele. Move On OÜ on aastate jooksul tõestanud, et nad on selles valdkonnas usaldusväärsed ja professionaalsed.2022. aastal oli Move On OÜ müügikäive 69 492 eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab ettevõtte pühendumust oma tegevusaladele ja klientidele. Kuigi ettevõte kandis aastal 2022 kahjumit 2779 eurot, on oluline märkida, et see on osa ettevõtluse riskidest ja väljakutsetest. Kahjum ei tähenda

Kuidas pakkida oma asju turvaliselt?

Pakkimine on kõige olulisem osa kolimise protsessist. Kui sa pakid oma asjad korralikult, siis vähendad sa kahjustusi kolimise ajal. Siin on mõned näpunäited, k
ssb.ee
Pakkimine on kõige olulisem osa kolimise protsessist. Kui sa pakid oma asjad korralikult, siis vähendad sa kahjustusi kolimise ajal. Siin on mõned näpunäited, kuidas pakkida oma asju turvaliselt: Kasuta tugevaid karpe.  Kasuta tugevaid karpe, mis on mõeldud kolimiseks. Paki oma asjad korralikult.  Täida karbid tihedalt, et asjad ei liiguks kolimise ajal ringi. Kasuta pakendit, näiteks paberit, vahtu või lainepapist plaate, et kaitsta oma asju kahjustuste eest. Märgista karbid.  Märgi karbid sisu ja sihtkohaga. See aitab sul oma asju kiiresti ja hõlpsalt leida oma uues kodus. Hoia

Kuidas valida õiget kolimisfirmat?

Kolimine võib olla stressirohke kogemus, eriti kui sa ei ole kunagi varem kolinud või ei tea, kuidas kolimisfirmat valida. Siin on mõned näpunäited, kuidas vali
ssb.ee
Kolimine võib olla stressirohke kogemus, eriti kui sa ei ole kunagi varem kolinud või ei tea, kuidas kolimisfirmat valida. Siin on mõned näpunäited, kuidas valida õiget kolimisfirmat: Küsi mitu pakkumist.  Võrrelda erinevate kolimisfirmade pakkumisi on oluline, et sa saaksid parim võimalik hind. Küsi sõpradelt ja pereliikmetelt soovitusi.  Nad võivad soovitada sulle kolimisfirmat, kellega nad on ise head kogemused olnud. Kontrolli kolimisfirma litsentsi ja kindlustust.  Veenduge, et kolimisfirma on litsentseeritud ja kindlustatud. Tee kirjalik leping.  Enne kolimise algust veenduge,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.