PEETER KARPA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

PEETER KARPA OÜ hetkeolukord

Juba 328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Äritegevuse ülevaade

OÜ Peeter Karpa alustas tegevust 2010.a. juunis. Ettevõtte osakapital on 2556 eurot. Aruandeaastal majandustegevust ei toimunud.

Investeeringud 2022.a. põhivahenditesse investeeringuid ei tehtud. Arengu – ja uurimistegevusse investeeringuid ei tehtud ning ei planeerita neid ka 2023.aastaks.

Juhtkond ja töötajad

Ettevõtte juhatus on ühe liikmeline. Aruandeaastal juhatuse liikmele tasu ei makstud. Aruandeaastal ettevõttes töötajaid ei olnud ja seega ei arvestatud ka töötasusid. Juhatuse liikmete ametist lahkumisel ja tagasikutsumisel pole neile soodustusi ega garantiisid ette nähtud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Peeter Karpa põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on ostida võimalusi kinnisvaraarenduseks ning finantsinvesteeringuteks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.