LENTSIUS DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 600 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga komment

LENTSIUS DESIGN OÜ hetkeolukord

Juba 600 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Lentsius Design on asutatud 2006. aastal. Firma põhitegevuseks on põrandate paigaldus ja renoveerimine. Nimetatud alaga on tegeletud ettevõtte loomisest alates. Ettevõtte klientideks on nii ehitusfirmad kui ka eraisikud.

Alates 2014. aastast on ettevõte üheks tegevusalaks kunstialane loometegevus. Disainer tooteid turustatakse lisaks Eestile ka Suurbritannias, Rootsis, Belgias ja Jaapanis.

2023. aastal jätkame olemasolevate koostööde tugevdamist, et partnerlus jätkuks pikalt. Palju rõhku paneme tootearendusele ning uute materjalidega katsetamisele. Ringmajandus ning jätkusuutlik tootmine on uute toodete puhul oluliseks printsiibiks.

Tulud, kulud ja kasum

OÜ Lentsius Design lõpetas 2022.a. majandusaasta 0,4 tuhande eurose kasumiga (2021 .a. kasum 2,7 tuhat eurot). Aruandeaastal moodustas realiseerimise netokäive 95,0 tuhat eurot (2021.a. 56,1 tuhat eurot). Müügitulust moodustas 95 % teenuste ja kaupade müük Eestisse, 5 % toodete müük Ameerika Ühendriikidesse, Jaapanisse, Rootsi, Hollandisse, Belgiasse ja Saksamaale.

Kauba, toore, materjali ja teenuse kulud moodustasid aruandeaastal 81,3 tuhat eurot (2021.a. 38,2 tuhat eurot), mitmesugused tegevuskulud moodustasid 11,5 tuhat eurot (2021.a. 10,4 tuhat eurot).

Ettevõtte 2022.a põhivarade kulum moodustas 1,3 tuhat eurot (2021.a. 2,1 tuhat eurot).

Personal

Osaühingul Lentsius Design oli aruandeaastal üks osalise tööajaga palgaline töötaja. 2022. aastal moodustas tööjõukulu 4,7 tuhat eurot (2021.a. 6,0 tuhat eurot).

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks: · kaasajastada ja täiendada tootmisvahendeid · laiendada tootmist ja arendada kvaliteeti · laiendada pakutavate toodete valikut · jätkata edukat koostööd olemasolevate partneritega . leida uusi koostööpartnereid Eestist ja välismaalt · suurendada müüke välismaal ja eksporti · suurendada turunduse rolli · parandada nähtavust sotsiaalmeedias · arendada Lentsiusdesign.com veebilehte

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.