KIIRVOOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 822 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komment

KIIRVOOL OÜ hetkeolukord

Juba 822 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

KIIRVOOL OÜ juhatus koosneb ühest liikmest. Töötajate arv oli 2022 a lõpu seisuga üks inimest (juhatuse liige), kes tegeleb firma põhitegevusega ehk projekteerimise-konsultatsiooniga.

Teenusena ostetakse sisse raamatupidamisteenust firmast LRF Raamatupidamisteenuste OÜ.

Kiirvool OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on keskkonnatehnika rajatiste projekteerimine ja vastavasisulised konsultatsioonitööd. Täiendavalt korraldatakse alltöövõtjate abiga ka geodeetilisi ja geoloogilisi uurimistöid ning muude infrastruktuuri rajatiste (teed, elektri-sidevarustus, gaasivarustus) projekteerimist. Alltöövõtu osa kogu käibest moodustas 2022a-l ~1%.

Projekteerimistööde teostamiseks on töökorras hoitud ja vajadusel uuendatud vajalik inventar: arvutid, A1 plotter, A4 printer-koopiamasin-skänner.

Ettevõttel on kehtiv erialane vastutuskindlustus firmaga Ergo Insurance SE.

Majandusaasta tööga kaetus ühele inimesele oli hea. Lähimas tulevikus on perspektiiv pigem positiivne, kuna kinnisvara arendus on hoogne.

Aasta esimese poole lepinguga kaetus on hea. Suuresti sõltub tööga kaetus mõne suurema-mahuliste projekteerimistöö saamisest, kui ka üldisest hinnatasemest antud valdkonnas. Põhikohaga uusi töötajaid praeguse seisuga ei planeerita juurde võtta, kuna turuolukord on kõikuv.

2022a-l tellijatele esitatud arvetest on kõik tõenäoliselt laekuvad.

Plaanid aastaks 2023: (cid:127) Jätkata koostööd erinevate partnerfirmadega ning hoida ettevõtte kulud võimalikult madalal.

(cid:127) Võimalikud käibe- ja kasuminumbrid on suuresti sõltuvad töötajate arvust. Oodatav omakäive praeguse seisuga (1 töötaja) on 80 000.- Kogu käibele st alltöövõtu osale ning ekspordile ei seata eesmärke. Ettevõtte tööjõukulu koos maksudega moodustas 2022a-l 19 993.-.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.