3D TECHNOLOGIES R&D AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2010, mil võideti kõige suuremas summas hange

3D TECHNOLOGIES R&D AS: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2010, mil võideti kõige suuremas summas hange "Tallinna vanalinna 3D-rakenduse 3D-andmete kogumine ja mudelite loomine", kogumaksumusega 106 605 eurot.

Kokku on 3D TECHNOLOGIES R&D AS nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 2 korda.

Tegu on seejuures sellise partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 34,2% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes.

#Programmeerimine #3DTechnologiesR&Ampd #Internet

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

3D TECHNOLOGIES R&D AS tegevusaruanne 2022

3D Technologies R&D AS põhitegevuseks on veebipõhise 3D majajuhi tarkvara (
ssb.ee
3D Technologies R&D AS põhitegevuseks on veebipõhise 3D majajuhi tarkvara ( "3D Wayfinder") arendus, müük ning seonduvate teenuste pakkumine. Majandusaastal tegeleti peamiselt tarkvara 3D Wayfinderi edasi arendamisega ning täiendamisega. Lisaks teostati mitmed olulised kliendiprojektid. Olulisematest arendusprojektidest saab väljatuua haiglatele spetsiaalse majajuhi tarkvara arendamise, mida toetatakse Norra koostööprogramm “Green ICT” raames. Ettevõtte eesmärk on jõuda AR-VR lahendusteni, mis oleksid kasulikud igas eluvaldkonnas ning võimaldaksid koos -sisepositsioneerimisega luua

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.