DEMETGRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1071 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga komme

DEMETGRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 1071 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Demetgrupp oli asutatud 14.09.2006 aastal.

EMTAK(2011) 46771-Jäätmete ja jääkide hulgikaubandus,taara ja pakendite kokkuost.

01. jaanuaril 2011 ühines Eesti Vabariik euroalaga ja võttis rahvusvaluutana kasutusele euro, mis asendas Eesti krooni. Sellest tulenevalton raamatupidamiskohustuslane seisuga 1. jaanuar 2011 teostanud raamatupidamiskontode saldode ümberarvestuse, lähtudes valuutakursist 15,6466 krooni/euro. Alates 2011 aasta raamatupidamise aastaaruanne on esitatud eurodes. Aruandes esitatud võrdlusandmed on

Eestikroonidest eurodesse ümber arvestatud üleminekukursiga 15,6466 krooni/euro. Kuna nimetatud kurss on ühtlasi ka varasematel perioodidel kehtinud fikseeritud vahetuskurss, ei tekkinud ümberarvestusest kursierinevusi.

OÜ Demetgrupp põhitegevusalaks teisel majandusaastal oli metallkonstruktsioonide kookuost ja demontaaz eesmärgiga metalli väljavõtmine vanadest konstruktsioonides ning selle jargneva müügiga.

2022 aastal realiseerimise nettokäive moodustas 598 672 euro.

OÜ Demetgrupp majandustegevust iseloomustas 2022 aastal tootmismahu stabiliseerimine.Tähelepanu pöörati eelkõige äritegevusekindlustamisele praegustel turgudel.

Osaühingu töötajate arv 2022a.moodustas 2.2022 majandusaasta raamatupidamisaruande koostamisel olulisi sündmusi polnud.

Järgmise aasta ettevõtte põhieesmärgiks on ettevõtte äripositsioonide tagamine,ettevõtte laiendamine ning uute turgude ja partnerite otsing.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.