AV FORAGER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
AV FORAGER OÜ alustas peaaegu 13 aastat tagasi, mil juhatuse liige Erik Muugamäe selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 2 aastat. Täna

AV FORAGER OÜ: nii maksud kui arved on õigeks ajaks tasumata

AV FORAGER OÜ alustas peaaegu 13 aastat tagasi, mil juhatuse liige Erik Muugamäe selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 2 aastat. Täna on osaühingus aga kuri karjas, sest nii maksud kui arved on õigeks ajaks tasumata. AV FORAGER OÜ valdkond on elektri- ja sidevõrkude ehitus. Samas valdkonnas tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 166 ettevõtet, mis annavad tööd 2 018 inimesele ja kogu sektori tänavune käibeprognoos on 194,66 miljonit eurot. AV FORAGER OÜ panus sellesse on paraku väike. Nelja aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 35 000 eurot, tehes selleks käivet kokku 1,24 miljonit eurot. Viimase, 2016. aasta majandusaasta aruande kohaselt jäi firma 0,3 miljoni euro suuruse käibe juures 5 023 euroga kahjumisse. Osaühingust on lahkunud ka pea kõik töötajad. Kui 2017. aastal oli ettevõttes palgal veel 29 inimest, siis selle aasta III kvartalis on hingelisi vaid 1. Palka on viimane töötaja saanud aga korralikult, juulist septembrini on tema eest tööjõumaksudena välja käidud 3 982 eurot, see tähendab, tema tasu oli Eesti keskmisest pea 2 korda suurem. Võlausaldajatele teeb aga tuska, et enam kui 8 000 euro eest arveid on jäänud tasumata. Maksuamet ootab omakorda 27 725 euro jagu tasumata jäänud makse.

AV FORAGER OÜ varad ja finantsid 2017. aastal

  • Deklareeritud käive: 0,48 miljonit eurot
  • 2018. aasta prognooskäive: 306 602 eurot
  • Maksuvõlg: 27 726 eurot
  • Võlad teistele ettevõtetele: 8 484 eurot

AV FORAGER OÜ juhatus

AV FORAGER OÜ tänane juhatuse liige Tarvo Kaskla alustas äritegevusega juba 15 aastat tagasi, olles tol ajal 35-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 3 ettevõtet, täna on ta vaid selle äri eesotsas. Tarvo Kaskla on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Elektri- ja sidevõrkude ehitus
  • Kinnisvara haldus tasu eest või lepingu alusel
  • Hoonete ja üürimajade haldus (korteriühistud, elamuühistud, hooneühistud jms) 
Viimati lahkus Tarvo Kaskla 3 kuud tagasi ettevõttest TEZOZ OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 12 aastat. Firma on tänini Registrisse kantud. AV FORAGER OÜ puhul on Krediidiskoor tänaseks juba hoiatavalt punane ning annab mõista, et selle firmaga asju ajades on mõistlik küsida ettemaksu. Ettevõtte probleemidest saab eriti hea ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.