WARTS KOOLITUS JA KONSULTATSIOONID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 790 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

WARTS KOOLITUS JA KONSULTATSIOONID OÜ hetkeolukord

Juba 790 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Aastal 2022 jätkas osaühing coaching'u-, koolitus- ja konsultatsiooniteenuste pakkumist.

Klientideks olid peamiselt organisatsioonid ja juhid, nii avalikust kui ka erasektorist. Aasta jooksul tehti tööd nii püsi- , kui ka uute klientidega. Nende hulgas oli nii ühekordseid töid kui ka koostööd, mis on kestnud juba pikemat aega.

Individuaalse coaching’u klientide arv näitas kasvutrendi. Samuti kasvas osaühingu tegevus audiovisuaalse meedia tootmise koordineerimises, muuhulgas toimus ka tegevus filmialase hariduse ning teaduse vallas. Suurenes rahvusvaheliste filmiprojektide osakaal, palju tööd tuli teha ka Eestist väljas.

OÜ Warts Koolitus ja Konsultatsioonid plaanib jätkata oma senist tegevust nii toetades ja arendades Eesti juhte kui ka audiovisuaalse meedia tootmise (film, reklaam) koordineerimist ning filmialase haridus- ning teadustegevust.

Selleks on aastal 2023 plaanis pakkuda järgmisi teenuseid: 1. individuaalset ja meeskondlikku coaching’ut 2. inimeste juhtimise teemalisi ettevõtete-siseseid arenguprogramme

Jätkub ka filmialane tegevus.

Plaanime jätkuvalt investeerida ka töötajate arengusse, osaleda koolitustel ja jätkuvalt osta ka 2023. aastal supervisiooniteenust väljaspoolt Eestit.

OÜ Warts Koolitus ja Konsultatsioonid palgal on kaks töötajat, kellele makstakse ka tasu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.