ELECTROAIR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 8679 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 172 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja komme

ELECTROAIR OÜ hetkeolukord

Juba 8679 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 172 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 51 korda.

Tegevusaruanne 2022

ElectroAir OÜ on kõrgtehnoloogiline ja innovaatiline ettevõte, mis on seotud nii lennunduse kui ka kosmose valdkondadega ja mis on suunatud spetsialiseeritud elektriseadmete arendamisele, tootmisele, katsetamisele ja toodangu müügile. ElectroAir OÜ arendab, valmistab, paigaldab, seadistab ja müüb maapealseks teenindamiseks õhusõidukite (mootorite käivitamiseks, elektrienergiaga varustamiseks) toiteallikad, varuosad ja lisavahendid üle kogu maailma.

ElectroAir OÜ asub Harjumaal, tootmiskompleksis, aadressil Kapteni tee 1, Soodevahe küla, Rae vald. ElectroAir OÜ-s on välja kujunenud täielik tootmistsükkel, mis koosneb arendamisest (skeem- tehnika, konstrueerimine, juhtimissüsteemide väljatöötamine, mudelnäidiste katsetamine), muundurite ja alaldite kokkupanek, toodangu katsetamine, toodangu ettevalmistamine ja laadimine. Samuti on olemas erilaoruum ning meie rakendame kaasaegset toodangu ja laovaru arvelevõtu programmi. Firma arendas välja isikliku konstruktsiooni, mis on unikaalne lahendus ning on kasutusel ainult ElectroAir OÜ-l. Samuti tegeleb Electroair OÜ uute süsteemide töölerakendamisega ja viib läbi projekte “võtmed kätte” põhimõttel.

ElectroAir OÜ tootmisvahenditeks on viimased innovaatilised lahendused ning ettevõtte asukoht ja varustus vastavad täielikult tootmise spetsifikatsioonile, ergonoomilistele teguritele ja töökaitsele.

Samuti uuendatakse ja täiustatakse pidevalt oma tarkvara, et korraldada tõhusat ja katkematut tööd. Ettevõte areneb aktiivselt ekspordi suunal erinevatesse riikidesse, kus tegutsevad firma esindused.

ElectroAir OÜ toodang on unikaalne: need on staatilised muundurid, PIT-süsteemid, jaotuskolonnid ning lennujaamade ja lennuväljade katkematu energiavarustuse lahendused, mis ühendavad endas tehnoloogilist kogemust ja innovaatilisi lahendusi, et rahuldada tsiviil- ja sõjalise lennunduse vajadusi. Toodang koosneb konstruktiivsetest komponentidest, jõulistest pooljuhtseadistest, juhtimissüsteemidest ja erinevatest elektritehnilistest koostisosadest. Kõik konstruktiivsed komponendid – jahutid, erinevad täitedetailid, karkasid, ostetakse sisse spetsialiseeritud ettevõtetelt (Rittal UAB, Finest Steel AS, Enko AS, Stera Technologies AS ja teised) ja teised jõukomponentide osad ostetakse sisse maailma tuntud tootjatelt ja nende edasimüüjatelt (Semikron, Mitsubishi, Siemensi jne). Teeme sügavat koostööd ettevõttega Premier Farnell UK

Limited.

Arengu strateegia määramisel oli vastu võetud otsus tegeleda ainult spetsialiseeritud toodanguga – muundurite, muundurplokkide ja alaldite arendamise, kokkupaneku ja katsetamisega.

ElectroAir OÜ äritegevus ei sõltu hooajast ega majandustegevuse tsüklilisusest, aga 2022. aasta alguses oli olukord maailma lennundussektoris endiselt väga ebastabiilne, sest paljudes maailma riikides ei ole veel täielikult kõrvaldatud Covid-piiranguid. Samuti ei toonud Ukraina-Vene konfliktist tulenev olukord kohe 2022. aasta alguses maailma majandusele tervikuna suuremat stabiilsust.

Aasta teisel poolel oli aga lennundussektoris palju tegevust ja elavnemine, sest juba mais 2022 tühistati Covid-piirangud. Selline olukorra paranemine tõi kaasa meie toodete tellimuste suurenemise ja andis meile võimaluse lennata üle maailma, leida uusi kontakte ja uusi kliente ning hooldada ja remontida meie allikaid klientide juures koha peal. See kajastub ettevõtte käibe kasvus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ELECTROAIR OÜ: kohalik kosmosetööstus kasvatas käivet

ELECTROAIR OÜ  valmistab ja müüb seadmeid õhusõidukite maapealseks teeninduseks. Firma majandusaasta aruanne aga toob alati välja, et tegeletakse ka kosmosevald
ssb.ee
ELECTROAIR OÜ valmistab ja müüb seadmeid õhusõidukite maapealseks teeninduseks. Firma majandusaasta aruanne aga toob alati välja, et tegeletakse ka kosmosevaldkonnaga. Eesti oma kosmosetööstus kõlab väga uhkelt ja tegemist pole ka tühja eputamisega, neil läheb väga hästi! Asutatud: 2006. aastal Töötajate arv: 47 inimest Käive 2016. aastal: 4,9 miljonit eurot Käive 2017. aastal: 7 miljonit eurot Juhid: Gennadi Potov , Aleksei Snitsarenko Tegemist on keerulise ja nutika äriga ning sellele eluvaimu sisse puhumine võttis mitu aastat aega. Esimese kliendi leidis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.