IPF DIGITAL AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
IPF Digital AS annab läbi oma tütarettevõtete tarbimislaene Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Firma kasutab kaubamärki Credit 24 ning on krõbeda intressi eest va

IPF DIGITAL AS: piiks-piiks ja raha läheb

IPF Digital AS annab läbi oma tütarettevõtete tarbimislaene Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Firma kasutab kaubamärki Credit 24 ning on krõbeda intressi eest valmis raha laenama neile, kellega pangad asju ajada ei taha.
  • Asutatud: 2006. aastal
  • Juht: Rami Ryhänen
  • Töötajate arv: 52 inimest
  • Prognooskäive 2017. aastal: 33,5 miljonit eurot
  • Prognooskäive 2018. aastal: 82 miljonit eurot
Kuigi ettevõtte tegevus võib mõnest seisukohast olla küsitav, on ometi tegemist tubli maksumaksjaga, 2017. aasta jooksul maksis IPF DIGITAL AS riigikassasse enam kui miljon eurot. Ettevõte on oma kodulehel ära märkinud, et krediidikulukuse määr on kuni 56,39 protsenti. See tähendab, et laenates 1 000 eurot, tuleks tagasi maksta kuni 1 564 eurot. Ainuüksi taolise mõtte peale hakkab siinkirjutajal otsmikult hirmuhigi tilkuma. Selle loo peategelane IPF DIGITAL AS on Eestis tegutseva kiirlaenufirma IPF DIGITAL ESTONIA OÜ emaettevõtte. Nii ema kui tütart juhib Rami Ryhänen. IPF DIGITAL ESTONIA OÜ jäi 2016. aastal 8,6 miljoni euro suuruse käibe juures kasumisse 694 764 euroga. Ryhäneni vedada on ka ärinõustamisega tegelev SOLOTEL EESTI OÜ, paraku pole keegi veel ettevõttelt hüva nõu küsinud ehk mingit käivet pole see teinud. Laenuhai IPF DIGITAL AS käive on teinud selle aasta alguses eriti hoogsa hüppe üles - kui terve 2016. aasta müügitulu oli aktsiaseltsil veel 12 miljonit eurot, siis ainuüksi tänavuse I kvartali käive on juba 20,5 miljonit eurot. Kui müük sama lauluga edasi läheb, võib aastane käive ulatuda juba üle 80 miljoni euro. Kuigi IPF DIGITAL AS-i tütred laenavad raha välja röögatu intressiga, on emafirma aastaaruande alusel pidevalt kahjumis: 2016. aastal oli miinus 2,1 miljonit eurot, 2015. aastal 2,7 miljonit eurot. Kuna maksud on makstud ja võlgu firmal pole, on aktsiaseltsi Krediidiskoor väga julgustav.   • Otsid sarnaseid ettevõtteid kliendiks? Telli turundusnimekiri!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.