AAVIK TEKSTIIL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 370 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komment

AAVIK TEKSTIIL OÜ hetkeolukord

Juba 370 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Aavik Tekstiil loodi 2006. aastal eesmärgiga pakkuda kvaliteetset õmblustoodangut nii kodumaal kui ka välismaal. Toodangu sortiment koosnes algselt laste igapäevarõivastest, mis oli toodetud 100% puuvillasest või orgaanilisest puuvillasest kangast. Nüüdseks on ettevõtte tegevus laienenud ka täiskasvanute ja spordirõivaste tootmisele: jalgrattasportlaste treening varustus.

2020 aastal oli ettevõtte põhiliseks tegevuseks jätkuvalt spordirõivaste tootmine alltöövõtuna.

2021-2022 aastatel on õmblusteenuse osutamine kaotanud tasuvuse, ning ettevõtte pakub äri, raamatupidamise ja tootmisökonoomika konsultatsioone teistele tootmisetteõtetele. Samas toimub ka teataval määral õmblusteenuse osutamine.

2022. aasta seisuga olid ettevõtte klientideks AS Tempest -abrasiivitootja, Loodusmark OÜ - looduskosmeetika ja ravimuda tootja, D-Klaas OÜ - klaastoodete ja meenete tootja.

Ettevõtte juhatuse liige tegeleb ettevõttes pakutavate teenuste osutamisega 0,5 osakoormusega, kuna omandab samal ajal ka magistrikraadi

Tartu Ülikoolis erialal Infotehnoloogia mitteinformaatikutele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.