RATKIM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Veel mõned aastad tagasi oli tegemist vintske firmaga, mis ajas aastas äri enam kui miljoni euro eest, täna meenutab RATKIM OÜ hiilgeaegu vaid üha kasvav maksuv

RATKIM OÜ saagis oma oksa läbi

Veel mõned aastad tagasi oli tegemist vintske firmaga, mis ajas aastas äri enam kui miljoni euro eest, täna meenutab RATKIM OÜ hiilgeaegu vaid üha kasvav maksuvõlg.
  • Asutatud: 2006. aastal
  • Juht: Andrei Ponomarjov
  • Maksuvõlg: 144 881 eurot
  • Intress maksuvõlalt: 132 941 eurot
Selle kümnendi esimestel aastatel oli osaühingu aastane käive veidi üle miljoni euro. Kahjuks on 2013. aastal saematerjalide tootmisega midagi viltu läinud ning osaühingul on tekkinud maksuvõlg, mida tänaseni pole suudetud ära klaarida. Võla tekkimise ajal olid firma juhitoolil Paul Ratas ja Anne Kimask. Ratas on täna tagasihoidliku RONORGE OÜ juht, Kimask veab TOVAGLUKE OÜ-d, kus ei peeta majandusaasta aruandeid kuigi suure au sees. Nende kahe käest võttis 2016. aastal RATKIM OÜ-s ohjad enda kätte Andrei Ponomarjov. Miks mees sellise käiguga nõus oli? Juba siis oli ilmne, et elu-olu selles firmas on käest läinud. Vähe sellest, et firmal oli kaelas maksuvõlg, oli esitamata ka üks majandusaasta aruanne. Ilmselt jätavad mõlemad mured Ponomarjovi külmaks, sest ka tema pole viitsinud makse tasuda ega aruandeid esitada. Ponomarjov on üks ja ainuke juhatuse liige ka PP TRADE OÜ-s, mis on sama kehvas seisus. See osaühing on jätnud esitamata 3 majandusaasta aruannet ning unustanud tasuda 25 079 euro jagu makse. Krediidiskoor aga annab mõista, et RATKIM OÜ lõpp on lähedal- viimanegi töötaja on firmast läinud ning olematu käibe juures on piraka maksuvõla klattimine ebainimlikku pingutust nõudev töö.   • Telli Sulle elutähtis äritausta info otse oma äritarkvarasse!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.