COLLIERS INTERNATIONAL ADVISORS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2247 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 70 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommen

COLLIERS INTERNATIONAL ADVISORS OÜ hetkeolukord

Juba 2247 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 70 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

Colliers on maailma kolme kõige mõjukama kinnisvara ettevõtte hulka kuuluv rahvusvaheline kontsern, mis omab üle 500 esinduse 65 riigis ja kus töötab üle 18 000 kinnisvara spetsialisti.

Colliers International Advisors OÜ on ärikinnisvara konsultatsioonidele orienteeritud äriühing, mille peamised tegevusalad on kinnisvara arenduskontseptsioonide loomine, parima kasutuse analüüs, turuanalüüsid, hindamine, investeerimisalane nõustamine, vahendus ning vajadusel projektijuhtimise korraldamine.

2022. aastal oli kinnisvaraturul muutuste aeg. Kuigi esimesel poolaastal jätkus aktiivne rahavooga ärikinnisvarasse investeerimine, soikus aktiivne investeerimistegevus IV kvartalis. Aasta jooksul tõusis soov turuanalüüside ja prognooside järele ning 2023 ilmselt trend kinnisvara analüüsi järele suureneb. Büroopindade, kaubanduspindade ja tööstuspindade arendustegevus takerdus kõrgete ehitushindade, aga ka tõusnud intressimäärade tõttu. Samas üürnikud eelpool nimetatud sektorites otsivad jätkuvalt uusi või alternatiivseid pindu ja üürikinnisvara turg külmunud ei ole.

Colliersi 2022. aasta käive oli prognoositud tasemel. 2022. aastal moodustas ettevõtte müügitulu 1 865 248 eurot ning puhaskasumiks kujunes 212 974 eurot. Peamised teenuste grupid 2022. aastal olid: investeeringute nõustamine, hindamine, ärikinnisvara vahendus, turuanalüüs ja konsultatsioon.

Aasta jooksul erinevate tehingute näol töös olnud projektid on osutatud teenusena järgmistele tuntumatele ettevõtetele: Stockmann Oyj Abp

Eesti filiaal, Trading House Property OÜ, OÜ Tallinn Retail Park Development, TALA PROPERTIES OÜ jne.

Colliers International Advisors OÜ-s töötas 2022. aastal keskmiselt 10 inimest. Majandusaastal arvestatud töötasu koos kaasnevate maksudega moodustas 431 119 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas on läinud kinnisvarafirmal COLLIERS INTERNATIONAL ADVISORS OÜ?

Äripäeva raadio  tänases
ssb.ee
Äripäeva raadio tänases "Kinnisvaratunnis" rääkisid sellest, kui tugev on ärikinnisvara baas olnud, mis toimub hindadega ja millised nähtused on sel aastal enim ärikinnisvara mõjutanud, Baltic Horizon Fundi juhatuse liige Tarmo Karotam ja COLLIERS INTERNATIONAL ADVISORS OÜ partner Margus Tinno. Vaatame kuidas on COLLIERS INTERNATIONAL ADVISORS OÜ -l läinud. COLLIERS INTERNATIONAL ADVISORS OÜ alustas peaaegu 12 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Jaya Shivani Silman , Rauno Kuber ja Argos Kracht , seda juhtima hakkasid. Jaya Shivanil oli selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 4

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.