CAPITAL MILL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 10 155 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 376 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kom

CAPITAL MILL OÜ hetkeolukord

Juba 10 155 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 376 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

Capital Mill OÜ asutati 2008. aastal eesmärgiga korraldada investeeringuid Balti riikides asuvatesse ärihoonetesse ning suurendada nende väärtust kvaliteetse kinnisvarajuhtimise abil.

Ettevõtte asutajateks ning partneriteks on pikaajalise kinnisvara- ja panganduskogemusega meeskond.

Strateegia

Capital Mill OÜ peamine tegevusala on kinnisvara arendamine, haldamine ja juhtimine. Meie eesmärk on leida võimalikult hea riskitaseme ning suurima tulupotentsiaaliga projekte. Capital

Mill’i meeskond keskendub professionaalsele investeeringute juhtimisele, tõstes seeläbi kinnisvaraobjektide väärtust.

Käesoleval ajal koosneb ettevõtte poolt juhitav kinnisvaraportfell äri- ja büroohoonetest, kaubanduskeskustest ning lao- ja tootmishoonetest. Objektid asuvad üle Baltikumi – Eestis,

Lätis ja Leedus. Capital Mill’i poolt hallatav kinnisvaraportfell on oma tegevusaja jooksul kiiresti kasvanud ning selle jätkumist on oodata ka järgnevate aastate jooksul.

Põhiväärtused

Capital Mill peab oma eesmärkide saavutamisel kõige olulisemaks julget, ambitsioonikat ning eesmärgipärast tegutsemist, mida saadab aus, otsekohene ja vastutustundlik suhtumine.

Ettevõtte meeskonnale on oluline osutada kvaliteetset ning professionaalset teenindust, mis on personaalne ja kliendi soove arvestav. Paindlik ja operatiivne lähenemine kõikidele püstitatud ülesannetele toob edu ning on kasumlik nii kliendile kui ka ettevõttele.

Missioon

Capital Mill’i missioon on pakkuda erainvestoritele parimat võimalikku väärtust, genereerides hoolikalt valitud kinnisvarainvesteeringute väärtuse kasvu.

Visioon

Capital Mill’i visioon on olla juhtiv erainvestorite kinnisvarainvesteeringuid kasvatav ettevõte

Baltikumis.

Majandusaasta kokkuvõte 2022. aasta märksõnaks oli Vene-Ukraina sõda, mis on väga kahetsusväärne ning mõjutas väga tugevalt kogu ühiskonda. Sõda muutis oluliselt kinnisvara arendamise keskkonda ning tehingute finantseerimise võimalikkust. Lisaks mõjutas majanduskeskkonda kõrge inflatsioon ja EU keskpankade poolt tõstetud intressimäärad. Inflatsioon ja oluliselt tõusnud intressimäärad tõstsid ettevõtete kulubaasi. Jooksevhindades Eesti majandus küll kasvas, aga nominaalselt SKP kahanes ehk majandus siiski langes.

Võttes arvesse ülaltoodut hindab juhatus 2022. majandusaastat kordaläinuks ja Capital Mill`i finantsseisu tugevaks. Ettevõte on hästi kapitaliseeritud, samuti on likviidsusnäitajad tugevad.

Ettevõtte müügitulu oli 2022. a. 2 964 001 eurot (2021: 4 254 632 eurot), aasta lõppes 1 430 750 eurose kasumiga (2021: 3 529 818 eurose kasumiga).

Suuremad 2022. a. juhitud ärikinnisvara projektid Eestis olid Skyon büroohoone, Tiskre

Prisma, Maardu Prisma, Roo Prisma, Tondiraba Ujula, Erma tee 32 tootmishoone, Rukki tehnopark ja Leedus Grand Office büroohoone.

2023. aastal jätkab Capital Mill lisaks olemasoleva kinnisvaraportfelli haldamisele investeeringute tegemist rahavooga ärikinnisvarasse ja ärikinnisvara arendusprojektidesse ning

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Capital Milli ehitusdirektor Silver Neemelo: arendajal lasub vastutus valida pädevaid arhitekte

Tallinna Linnaplaneerimise Ameti planeeringute menetlemise kiirenemist ootab nii mõnigi arendaja pikisilmi. Capital Milli ehitusdirektor Silver Neemelo pakub li
capitalmill.eu

Pressiteade: Capital Milli rajatud Prisma supermarketid pälvisid keskkonnasäästlikkuse eest LEED sertifikaadid

Capital Milli rajatud kaubanduspindadel mullu oma uksed avanud Tiskre ja Maardu Prisma supermarketid pälvisid rangete keskkonnasäästlikkuse standardite täitmise
capitalmill.eu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.