HMV-SYSTEMS BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 487 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komment

HMV-SYSTEMS BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 487 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tegevuse kirjeldus

HMV- Systems Baltic OÜ alustas tegevust 2007. aasta veebruaris. Firma põhitegevuseks on kaasaegsete autode elektrooniliste süsteemide ehitust, tööpõhimõtet, diagnoosimist tutvustav erialane täiendkoolitus. Seoses 2020 ja 2021 aasta COVID kriisile ja 2022 aasta Ukraina sõjast tingitud planeeritud müügitulu vähenemisest oli võimlik viia läbi oluliselt vähem täiendkoolitusi mistõttu on ka 2022 aasta majandustulemus planeertitst väikem, kuna pleneeritud koolituste läbiviimine Ukrainas jäi sõja tõttu ära.

Koolitustel on põhiklientideks Baltimaades autode maaletoojad (Nissan, Hyundai,) ja autoeriala kutseõppeasutuste õpetajad ning vähemalt paariaastast töökogemust omavad autodiagnostikud. Põhitähelepanu pöörame just kõige parematele spetsialistidele, tutvustades neile kõige uuemaid elektroonilisi süsteeme ja nende diagnoosimise võimalusi.

Töötajad

HMV-Systems Baltic OÜ-s tegelevad seatud eesmärkide elluviimisega kolm inimest. Kaks neist on ise ka firma osanikud.

Lisaks põhitöötajatele kasutame üksikute programmide valmistamiseks töövõtulepinguga töötajaid.

Tulevikuplaanid

Järgmisel aastal keskendume põhiliselt tegevusele, Eestis, Lätis, Leedus ja püüame laiendada tegevust Ukrainas kui sõjaolukord lõppeb ja taasub tavapärane majandusolukord. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.