KOHVIK SUUMIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
KOHVIK SUUMIK OÜ on rappa jooksnud nii aruannete kui maksudega ning ka ettevõte Krediidiskoor on juba hoiatav. Tasutud tööjõumakse vaadates on ka palgad osaühin

KOHVIK SUUMIK OÜ: kas palk on ka päriselt nii suur, nagu lubatakse?

KOHVIK SUUMIK OÜ on rappa jooksnud nii aruannete kui maksudega ning ka ettevõte Krediidiskoor on juba hoiatav. Tasutud tööjõumakse vaadates on ka palgad osaühingus kehvapoolsed, ometi otsib firma inimesi juurde lubades täiesti mõistlikku tasu.
  • Asutatud: 2007. aastal
  • Juht: Riina Lutsokert
  • Töötajate arv: 36 inimest
  • Deklareeritud käive 2017. aastal: 136 000 eurot
  • Maksuvõlg: 9 417 eurot
KOHVIK SUUMIK OÜ -le pani pea 12 aastat tagasi alguse Kaupo Suun, kel oli selleks aastaks ettevõtluskogemust ligi 4 aastat. Täna on kohviku eesotsas Riina Lutsokert, kel on kogemusi äride juhtimisel juba 14 aastat. 36 töötajaga KOHVIK SUUMIK OÜ tegi eelmisel aastal käivet 136 000 eurot. Seda, kas ettevõte on viimastel aastatel jäänud ka kasumisse, on raske öelda, kuna esitamata on juba kolm majandusaasta aruannet. Ka maksudeklaratsioonidega on see osaühing ammu rajalt maas ning ettevõtte Krediidiskoor annab mõista, et maksejõetus koputab juba uksele. Ometi ei ole juhid veel alla andnud ning otsivad töökäsi juurde. Pagar-kondiitrile lubab firma  1 150 ja teenindajale kuni 750 euro suurust palka. Paraku peavad senised töötajad leppima hoopis kasinama sissetulekuga. Maksudeklaratsioone vaadates selgub, et ühe töötaja kohta on kohvik selle aasta II kvartalis tööjõumaksudena välja käinud keskmiselt 68 eurot kuus, mis tähendab, et keskeltläbi pole üks inimene saanud isegi poolt miinimumpalka, Eesti keskmisest töötasust rääkimata. KOHVIK SUUMIK OÜ on oma tegevusalana ära märkinud restoranid ja muud toitlustuskohad ning eks selles valdkonnas olegi palgad keskmisest nigelamad. Samas valdkonnas (EMTAK 56101) tegutseb sel aastal kokku 1 985 ettevõtet ning need andsid tööd 18 919 inimesele. Kogu valdkonna prognooskäive 2018. aastaks on 552 miljonit eurot.   • Telli Sulle elutähtis äritausta info otse oma äritarkvarasse!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.