MIDFIELD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Keskerakonna juhatus otsustab ilmselt augusti lõpus esitada hagi endise kampaaniameistri Paavo Pettai ettevõtte MIDFIELD OÜ vastu, nõudes ettevõttelt pool miljo

MIDFIELD OÜ: kas Keskerakond peksab surnud hobust?

Keskerakonna juhatus otsustab ilmselt augusti lõpus esitada hagi endise kampaaniameistri Paavo Pettai ettevõtte MIDFIELD OÜ vastu, nõudes ettevõttelt pool miljonit eurot, vahendab ERRi uudisteportaal.  Kas Pettai ettevõtte näol on tegemist ka priske pirukaga? MIDFIELD OÜ on asutatud 12 aastat tagasi ning kõigi aastate jooksul on firma eesotsas olnud selle omanik Paavo Pettai. Viimased aastad on osaühingu jaoks olnud aga keerulised: esitamata on juba 3 majandusaasta aruannet ning firma maksuvõlg on kerinud juba pea 6 000 euroni. Kui uskuda aga esitatud maksudeklaratsioone, oli MIDFIELD OÜ käive eelmisel aastal 177 000 eurot, võrreldes 2014. aastaga, kui esitati viimane majandusaasta aruanne, on käibest kadunud kaks kolmandikku.  Osaühingu Krediidiskoor annab aga täna mõista, et maksejõuetus luurab juba ümber kontori.

Paavo Pettai: juhatuse liikme ülevaade

Paavo Pettai alustas äritegevusega juba 23 aastat tagasi, olles tol ajal 29-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 11 ettevõtet ning täna tegutseb tema käe all 3 äri. Oma juhukarjääri jooksul on ta lisaks reklaamindusele sisse põiganud ka teistesse valdkondadesse. Valdkonnad, kus Pettai on tegutsenud:
  • Reklaamiagentuurid (2017. aasta käive 2,3 miljonit)
  • Reklaami vahendamine meedias (2017. aasta käive 6,1 miljonit eurot.
  • Suhtekorraldus ja teabevahetus (2017.a aasta käive 3,3 miljonit eurot)
  • Muu mujal liigitamata teenindus
  • Valdusfirmade tegevus
  • Restoranid jm toitlustuskohad
  • Muu jaemüük väljaspool kauplusi, kioskeid ja turge
  • Spordiklubide tegevus
  • Kutsu Krediidiskoor appi oma klientide maksevõimekust hindama!  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MIDFIELD OÜ tegevusaruanne 2022

Mifield OÜ tegevuseks on reklaamindus. Ettevõttes töötab 1 inimene.
ssb.ee
Mifield OÜ tegevuseks on reklaamindus. Ettevõttes töötab 1 inimene.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.