BGM PROJECT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ükski maja tuba ei sisalda nii palju torusid ja sanitaartehnilisi seadmeid kui seda on vannituba. See on loogiline, kui arvestada, et suurem osa majas kasutatav

Näpunäited vannitoatorustiku heas korras hoidmiseks

Ükski maja tuba ei sisalda nii palju torusid ja sanitaartehnilisi seadmeid kui seda on vannituba. See on loogiline, kui arvestada, et suurem osa majas kasutatavast mageveest läheb vannitoatehnika jaoks. Igas majapidamises kasutatavas vannitoas asuvad tualetid, valamud, vannid, dušid, sooja ja külma veega torud ning äravoolutorud vajavad tohutult palju tööd.

Meil on Teile nõuandeid, kuidas hoida oma vannitoa torustikku heas korras, nii et selliseid probleeme nagu ummistused ja lekked toimub harva või ei toimu üldse.

Ärge valage tualetti ühtegi prügi
Tualetti ei tohiks kunagi prügikastina kasutada. Ainsad paberist tooted, mida tuleks tualetti alla loputada, on tualettpaber. Ärge visake kosmeetilisi salvrätikuid tualettruumi, kuna need on hästi imavad ja võivad kiiresti paisuda, mis põhjustab torude blokeerimist. Igasugused niisked salvrätikud on samuti suureks probleemiks, kuna need kogunevad ja võivad muutuda tohutuks ja raskesti eemaldatavaks ummistuseks – mitte ainult vannitoa torustiku jaoks, vaid kanalisatsioonitorustikus ja munitsipaalkanalisatsioonis.

Kaitske äravoolupesasid katetega
Katmata äravool korjab tõenäolisemalt juukseid ja seebi saasta. Samuti on väikestel objektidel, näiteks hambapastakorkidel, lihtsam kukkuda avatud äravoolu ja torusse kinni jääda. Kõige tavalised äravoolukatted vannitoa valamu ja dušši jaoks võivad kaitsta torusid enamiku ummistusi põhjustavate probleemide eest. Puhastage äravoolukatteid sageli, nii et need ei põhjusta aeglast äravoolu.

Ärge kunagi kasutage keemilisi puhastusvahendeid kanalisatsiooni puhastamise jaoks
Kui teil on vannitoas aeglane või ummistunud äravool (ja kõiki ummistuste põhjuseid on võimatu vältida), ärge kohe võtke puhastuseks keemilist puhastusvahendit ja valage sisu kanalisatsiooni. Need poest ostetud happeliste kemikaalide partiid on ainult ajutiselt efektiivsed, kuid mis veelgi hullem, need võivad kanalisatsioonitorule tõsiseid kahjustusi põhjustada nagu näiteks korrosiooni. Kui te ei saa valamupumba või kanalisatsiooni puhastamise trossi abil ummistust kõrvaldada, pöörduge professionaalse torumehe poole.

Asendage vananenud torud
Kui elate enne 1970. aastat ehitatud kodus, on teie vannitoas peaaegu kindlasti vananenud torustik. Soovitame asendada plii-, teras-, raud- ja polübutüleenist torud, mis on kõik vastuvõtlikud korrosioonile ja / või purunemisele. Pliitorud on joogiveetorude jaoks potentsiaalselt ohtlikud.

Hooldage äravoolu plaanipäraselt
Torude puhastus on midagi enamat kui hädaabiteenus, mis aitab teid suurema äravoolu ummistuse korral. See on suurepärane ennetus- ja hooldusteenus, mis aitab teie vannitoa seadmeid korras hoida. Regulaarne puhastamine professionaalsete tööriistade abil eemaldab kanalisatsiooni kogunemise ja see ei takista mitte ainult ummistumist, vaid aitab ka torude lagunemist peatada. Torutööde käigus saavad torumehed teada ka varjatud lekete või komponentide kohta, mis vajavad remonti või asendamist.

Usaldage meie asjatundlikke torumehi kõigi oma vannitoa sanitaartehnika vajaduste jaoks. Meie eesmärk on teha iga töö esimese korraga õigesti ja tagada Teile 100% töödega rahulolu.

Pange oma torud tööle – helistage meile! Torutööd Jõgevamaal

võta ühendust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

BGM PROJECT OÜ tegevusaruanne 2022

BGM Project OÜ on ettevõte, mis asutati 2007. aasta aprillis. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes mitmekesiseid teenuseid,
ssb.ee
BGM Project OÜ on ettevõte, mis asutati 2007. aasta aprillis. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes mitmekesiseid teenuseid, mis hõlmavad nii ehitus- ja remonditöid kui ka toitlustamist. BGM Project OÜ põhitegevusaladeks on ehitus- ja remonditööd. Nende teenuste hulka kuuluvad erinevad ehitusprojektid, alates väikestest remonditöödest kuni suurte ehitusprojektideni. Lisaks pakuvad nad ka toitlustamisteenuseid, pakkudes maitsvat ja kvaliteetset toitu erinevatele üritustele ja sündmustele.2022. aastal oli BGM Project OÜ müügitulu 166 721 eurot. See tähendab,

Mida võiks teada tänavakivide paigaldamisest?

Üks põhjustest miks tänavakivid on nii populaarsed on see, et nad kannatavad hästi erinevaid koormusi. Esimese sammuna tuleb tänavakivide paigalduse märkida ära
ssb.ee
Üks põhjustest miks tänavakivid on nii populaarsed on see, et nad kannatavad hästi erinevaid koormusi. Esimese sammuna tuleb tänavakivide paigalduse märkida ära ala, kuhu kivid lähevad ja seejärel teha vastavad mõõtmised. Kaevama asudes tuleks vaadata, kui palju on vaja eemaldada pinnast, et teada saada ka täitematerjali kogus. Kuidas pinnas ette valmistada Kindlasti tuleks eemaldada pinnas, mis ei kannata külma – nagu näiteks muld ja savipinnas. Kui sügavalt kaevata sõltub suuresti sellest, kui palju koormust peaks kivitee tulevikus kandma. Killustikukiht ehitatakse tavaliselt autoga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.