LABOCHEMA EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2018, mil võideti kõige suuremas summas hange

LABOCHEMA EESTI OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2018, mil võideti kõige suuremas summas hange "Söötmete, reaktiivide, diagnostikumide ja laboritarvikute ostmine Terviseametile", kogumaksumusega 1 200 000 eurot.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal LABOCHEMA EESTI OÜ käibest aga tervelt 62%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on LABOCHEMA EESTI OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 296 korda. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 31% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Tartumaa #MuuHulgimüük #Laboriseadmed

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LABOCHEMA EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

Labochema Eesti OÜ asutati 2007. aasta aprillikuus, eesmärgiga alustada laboriseadmete müüki Eesti turul. Labochema Eesti kuulub  Balti riikides juba üle 10 aas
ssb.ee
Labochema Eesti OÜ asutati 2007. aasta aprillikuus, eesmärgiga alustada laboriseadmete müüki Eesti turul. Labochema Eesti kuulub Balti riikides juba üle 10 aasta tegutsenud Labochema ettevõtete gruppi, millised on laboratooriumide varustamise ja seadmestamise projektide liidrid oma koduturgudel. 2022. aastal tegutseti põhitegevusalal. Ettevõtte aruandeaasta käive oli 2641 tuhat (2021. aastal 2254 tuhat) eurot ja puhaskasum 52 tuhat (2021. aastal kasum 36 tuhat) eurot. Majandusaastal oli lisaks juhatuse liikmele 8 töötajat. Tööjõukulud ja juhatuse tasud kokku olid 2022. aastal 234 tuhat

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.