MEDRETO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 918 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

MEDRETO OÜ hetkeolukord

Juba 918 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Medreto OÜ on asutatud 2007. aastal eesmärgiga nõustada meditsiinipersonali ja esindada Eestis ja lähiriikides innovaatilisi, väheminvasiivseid meditsiinilisi lahendusi pakkuvaid tootjaid. Meie peamisteks koostööpartneriteks on haiglad ja terviseasutused Baltikumis.

Pakume tooteid juhtivatelt meditsiinitehnika tootjatelt, mis hõlmavad radioloogia, kardioloogia, neuroradioloogia, endovaskulaarset ja kirurgia erialasid. Medreto OÜ esindab Eestis, Lätis ja Leedus esinduslepingu alusel erinevaid tootjaid, nagu näiteks: Balt Extrusion, Adept Medical,

GEM S.r.l., Steripower Gmbh. jt.

Medreto meeskond hoiab ennast pidevalt kursis esindatavate valdkondade olulistest innovatiivsetest ravivõimalustest ja tõenduspõhistest ravimeetoditest.

Medreto OÜ on saavutanud stabiilse arengu tänu oma heade klientide ja koostööpartnerite usaldusele ning edukale koostööle. Selle kinnituseks on Medreto OÜ pälvinud AS Creditinfo Eesti tunnustuse “Edukas Eesti Ettevõte 2011-2020” mis näitab, et ettevõte on suutnud 10 aastat järjepidevalt hoida stabiilselt kõrget A-grupi krediidireitingut.

Medreto OÜ 2022 aasta tulud majandustegevusest olid kokku 1 060 949 eurot, mis kasvasid võrreldes 2021 aastaga 22,1 %. Medreto OÜ aruandeaasta kasum 2022 aastal oli 250 215 eurot.

Medreto OÜ`l puuduvad pikaajalised finantskohustused. 2022 aastal põhivarasid ei soetatud.

Medreto OÜ’s töötas 2022 aastal töölepingu alusel 2 töötajat. Tööjõukulud olid 25 201 eurot ja sotsiaalmaksud 8 518 eurot. 2023 aastal pole plaanis tõsta töötajate töötasu.

2023 aastal kavatsetakse jätkata tegevust püstitatud eesmärkide suunas koduturul ning kasvatada ettevõtte ekspordi mahtu Euroopas. Plaanis on jätkata e-kaubandusega ning kasvatada jaemüüki eratarbijale läbi e-poe.

Medreto OÜ`l pole plaanis 2023 aastal teha suuremahulisi investeeringuid ega võtta pikaajalist laenu.

Töötajaid palgatakse juurde, kui selleks tekib vajadus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Medreto on edukas ettevõte

Medreto OÜ pälvinud AS Creditinfo Eesti tunnustuse  “Edukas Eesti Ettevõte 2011-2020” mis näitab, et ettevõte on suutnud 10 aastat järjepidevalt hoida stabiilse
medreto.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.