ERGONLINE OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 245 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga komment

ERGONLINE OÜ hetkeolukord

Juba 245 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Ergonline OÜ alustas oma tegevust 2007. aastal ja peamiseks sihiks oli kindlustada oma tegevuse areng ergonoomilise valdkonna turul.

Ettevõtte tegeleb ergonoomillise toodangu müügiga. Ergonoomilised tooted on ettenähtud asendi korrigeerimiseks selja- ja kaelavaevuste ennetamise ja ravimise eesmärgil. Meie kliendid on peamiselt füsioterapeutide vastuvõtupunktid, tervisekeskused, arstivastuvõtupunktid ja ülejäänud tervisekliinikud ning poed, mis müüvad firmadele ja eraisikutele.

Ergonline OÜ on Uus-Meremaal asuva Spinal Publicationi, mis on The McKenzie Institute Internationali kirjastaja McKenzie meetodi kohta käiva erialase kirjanduse ja eneseabiraamatute väljaandja.

2022. aasta pani jätkuvalt proovile nii maailma ühiskonna, Ergonline OÜ kui ettevõtte ning ka meie meeskonna võimekuse ja vastupidavuse. 2022. aastal alanud sõda Ukrainas, mis algatas kauplemist mõjutavaid suuri muutusi üle kogu maailma. Samas mõjutas meid suuresti tarnekulude tõus.

Tulud, kulud ja kahjum

Ergonline OÜ 2022. aasta müügitulu oli 293,4 tuhat eurot, mis on 21% võrra vähem kui 2021. aastal.

Müügitulust moodustas 83,6% kaupade ja 16,4% teenuste müük.

Ergonline OÜ müügitulust moodustas 1,2% müük Eestisse, ligi 1,5% eksport ja ülejäänud osa müük Euroopa Liitu.

Ergonline OÜ brutokasumiks kujunes 224,6 tuhat eurot.

Ergonline OÜ lõpetas 2022. aasta kahjumiga 32,2 tuhat eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. aastal on meie eesmärk kasvada kasumlikult- nii brutokasumi suurendamise kui kulude optimeerimise abil. Meie siht on tagada õige toode õiges kohas õigel ajal ja õigete kuludega. Selleks toome fookusesse äriprotsesside parendamise.

Meie eesmärk 2023. aastal on pakkuda parimat teenindust ja samal ajal võimalikult laiavalikut funktsionaalseid ja testitud ergonoomilisi tooteid, mis oleksid kõrge kvaliteediga ning välja arendatud ja valmistatud meie enda ettevõttes.

Juhtkonna hinnangul on Ergonline OÜ jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Juhatuse liige

Bo-Rikard Tindemark 08. juunil 2023

Juhatuse liige

Jethro Jerome Olaf Knoop 08. juuniil 2023

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.