ESTLANDER GRUPP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kortermajade renoveerimine on suur ja oluline investeering, mis tasub ennast tulevikus mitmekordselt ära. Alates 2007. aastast on kortermajade renoveerimine muu

Kortermajade renoveerimine - Estlander Grupp

Kortermajade renoveerimine on suur ja oluline investeering, mis tasub ennast tulevikus mitmekordselt ära. Alates 2007. aastast on kortermajade renoveerimine muutunud üha populaarsemaks ning selleks on mitmeid põhjuseid.

Kortermajade renoveerimine tasub ennast ära juba ennetavalt, et vältida suuri probleeme ja vigu. Sageli on mitmed ehituslikud murekohad kortermajades varjatud ning ilma kontrollimata neid ei märka. Seetõttu on oluline kortermaja tehniline seisukord üle vaadata ning vajadusel renoveerida.

Renoveeritud kortermajad loovad kindla ja hubase elukeskkonna, kus on hea elada. Samuti on hästi soojustatud maja keskkonnasõbralikum ning rahakoti sõbralikum. Energiakulu on tunduvalt madalam ning kortermaja kinnisvara väärtus tõuseb.

Kortermaja renoveerimistööde puhul on oluline algusest peale kogu protsess läbi mõelda, dokumenteerida ning auditeerida. Enne renoveerimistööde alustamist on oluline kaardistada ja paika panna, võttes arvesse eelnevate analüüside ja auditite tulemusi, renoveerimisprojekti lähteülesanne.

Kortermaja renoveerimine koosneb mitmest etapist, alustades projekteerimise pakkumise võtmisest ning lõpetades tehtud tööde üleandmisega. Renoveerimistööde lähteülesande koostamine on oluline, et kõik osapooled saaksid projektis ühiselt aru ning renoveerimisprojekt saaks terviklikult teostatud.

Kui korteriühistu on otsustanud kortermaja renoveerida, siis tuleks esmalt tellida spetsialistide käest renoveerimisprojektid. Kortermaja renoveerimistööde puhul on oluline algusest peale kogu protsess läbi mõelda, dokumenteerida ning auditeerida.

Kortermajade renoveerimine on suur töö, mis vajab põhjalikku eeltööd ning läbimõtlemist, kuid mille tegemisel on mitmed suured kasutegurid. Oluline on kortermaja tehniline seisukord üle vaadata ning vajadusel renoveerida. Renoveeritud kortermajad loovad kindla ja hubase elukeskkonna ning on keskkonnasõbralikumad ning rahakoti sõbralikumad.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Puitmajade taastamine - Estlander Grupp

Puitmajad on osa Eesti kultuuripärandist ning nende säilitamine ja taastamine on oluline osa meie ajaloo ja traditsioonide hoidmisest. Alates 2007. aastast on p
ssb.ee
Puitmajad on osa Eesti kultuuripärandist ning nende säilitamine ja taastamine on oluline osa meie ajaloo ja traditsioonide hoidmisest. Alates 2007. aastast on puitmajade taastamine muutunud üha populaarsemaks ning selleks on mitmeid põhjuseid. Puitmajade taastamine on mitmetahuline protsess, mis algab eeltöödega ning lõpeb uue ilusa välisilme ja sisuga. Estlanderi kogemustega spetsialistid teostavad puitmajade renoveerimist ja rekonstrueerimist juba aastaid ning suudavad täpselt hinnata Teie maja seisukorda ning soovitada sobivaid lahendusi. Puitmajade taastamine ei ole ainult visuaalne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.