HEXATRANS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4005 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommen

HEXATRANS OÜ hetkeolukord

Juba 4005 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Hexatrans on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud kaeve- ja planeerimistöödele. Selle ettevõtte põhitegevusalaks on pakkuda oma klientidele kõrgeimat kvaliteeti, mis on võimalik ainult tänu nende pühendumusele ja pidevale soovile parandada oma teenuseid. Hexatrans OÜ on tuntud oma usaldusväärsuse ja professionaalsuse poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu oma valdkonnas.2022. aastal saavutas Hexatrans OÜ märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 226 494 euroni. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on suutnud säilitada oma kasumlikkuse hoolimata majanduslikest väljakutsetest. Kauba- ja teenusekulud olid samal aastal 88 977 eurot, mis on väiksem kui eelneval aastal, mil need olid 94 323 eurot. See näitab, et Hexatrans OÜ on suutnud optimeerida oma kulutusi ja suurendada oma kasumlikkust.

Tegevuskulud olid 2022. aastal 77 984 eurot, mis on suurem kui 2021. aastal, mil need olid 62 831 eurot. See tõus võib olla tingitud mitmest tegurist, sealhulgas suurenenud tööjõukuludest või investeeringutest ettevõtte kasvu. Hoolimata sellest suutis Hexatrans OÜ lõpetada 2022. aasta 19 833 euro suuruse kasumiga, mis on suurem kui 2021. aastal, mil kasum oli 10 547 eurot.

Hexatrans OÜ meeskond koosneb kahest töötajast, kes on pühendunud ettevõtte eesmärkide saavutamisele. Nende töötajate kogemus ja oskused on olnud olulised ettevõtte edu saavutamisel.

OÜ Hexatrans põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on säilitada oma positsioon turul ja leida uusi koostööpartnereid. See näitab, et ettevõte on pühendunud oma kasvu jätkamisele ja soovib laiendada oma mõju oma valdkonnas. Hexatrans OÜ on valmis vastu võtma uusi väljakutseid ja võimalusi, mis aitavad neil saavutada oma eesmärke ja jätkata oma klientidele kõrgeima kvaliteediga teenuste pakkumist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Pinnasetööd ja haljastus - Pinnasepartner | Firmast

Pinnasepartneri kodulehelt saad kõik vajalikud andmed meiega koostöö alustamiseks. Põhiliselt teeme mitmeid erinevaid pinnasetöid, kuid meie abil saad korraldad
ssb.ee
Pinnasepartneri kodulehelt saad kõik vajalikud andmed meiega koostöö alustamiseks. Põhiliselt teeme mitmeid erinevaid pinnasetöid, kuid meie abil saad korraldada ka veoteenuseid, haljastust, lammutustöid ja lumekoristust. Lisaks on oodatud erinevad pinnasematerjali päringud – paekivi, killustik, kruus, freesasfalt, haljastusmuld, kompostmuld, ehitusliiv,  täiteliiv, täitepinnas jne. Samuti vajadusel ladustame kõik Teie üleliigsed ehitusjäätmed, taimepuru, lume ja pinnasematerjali. Meie ettevõte on toimetanud aastast 2007 ja plaanib veel tublisti konkurentidele põnevust pakkuda ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.