HELPRAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 367 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

HELPRAS OÜ hetkeolukord

Juba 367 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Helpras OÜ asutamisel oli põhitegevusaladeks spordivõistluste korraldamine ja ratsutamisteenuste pakkumine. Mõne aastaga tegevussuund muutus ning põhiline majandustegevus on nüüdseks finatsanalüüs ja põllumajandustootjate nõustamine finantsmajanduse valdkonnas. Aruande aastal tegeleti ka koolitusega ja kattetulu metoodika tutvustamise ning arvestuste juhendamisega. Vähesel määral tegeleteakse ka matkajuhi teenuse pakkumisega, kuid see valdkond käesoleval aruandeaastal jäi väga tagasihoidlikuks.

Müügitulu aruandeperioodil oli 3 687 eurot ja puhaskasumiks kujunes 284 eurot.

Helpras OÜ juhatus koosneb kahest liikmest.

Aruandeperioodil ettevõttel palgalist tööjõudu ei olnud.

Järgmisel majandusaastal on plaanis oma tegevust jätkata põhiliselt finantsmajanduse valdkonnas. Otsime võimalusi uute lepingute sõlmimiseks. Töö paremaks korraldamiseks on olemas kaasaegne kodukontor, et töötingimused vastaksid töötervishoiu nõuetele.

2022 aasta 31. detsembri seisuga on seoses materiaalse ja moraalse vananemisega kantud maha põhivara objektid, mille edasine kasutamine ei ole majanduslikult otstarbekas ega võimalik. 2009 aastal ehitatud kergehitis (Tall) ei leia enam kasutust ning jääkmaksumus oli null. Ettevõte ei tegele enam ratsutamisteenuste pakkumisega. Maha on kantud kaks sülearvutit (soetamise aeg 2008 ja 2012 aasta), mis on aegunud ja ei võimalda kasutada tänapäevaseid programme. Mobiiltelefon (soetamise aeg 2014) on aegunud ja ei ole võimalik kasutada. Põhivara mahakandmise kohta on koostatud akt.

Kõrvaltegevusena on plaan pakkuda nädalavahetuse pakette väikestele gruppidele looduses liikumiseks, tutvustades matkaradu ja võimalusi looduses hakkama saamisega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.