NETRELLA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
NETRELLA OÜ juht Sergejs Maslakovs on kolme ettevõtte eesotsas, millest ükski ei ole hea tervise juures. Kui tegemist oleks köögiviljadega, oleksid kõik kolm pr

Kas NETRELLA OÜ juht on õnnetu hing või tõeline käpard?

NETRELLA OÜ juht Sergejs Maslakovs on kolme ettevõtte eesotsas, millest ükski ei ole hea tervise juures. Kui tegemist oleks köögiviljadega, oleksid kõik kolm prügikasti lennanud.
  • Asutatud: 2007. aastal
  • Juht:  Sergejs Maslakovs
  • Maksuvõlg: 457 640 eurot
  • Maksuvõla intress: 307 248 eurot
NETRELLA OÜ on viimati majandusaasta aruande esitanud neli aastat tagasi. Siis oli ettevõtte käive 1,7 miljonit ning kasum 111 555 eurot. Aruanded on jäänud esitamata alates 2015. aastast, 2016 aastal on mootorsõidukite müügi alal toimetanud ettevõttes veel midagi toimunud, kuid 2017. aasta alguses on lõppenud igasugune tegevus ja maksude tasumine. NETRELLA osaühingu emafirmat TREEMEN INVEST OÜ juhib samuti Maslakovs. Ka see firma on nii Krediidiskoori kui maksuvõlgu vaadates pankroti veerel. Maksu- ja Tolliametile on tasumata makse 150 643 eurot ning nendelt kogunenud intressi veel 72 171 eurot. Tavaline kodanik korjab kogu elu ja ei saa sellist summat kokku. TREEMEN INVEST OÜ on majandusaasta aruande esitanud viimati 2015. aastal kui 616 439 euro suurus käibe juures jäädi kasumisse 14 203 euroga. Maksudele on see ettevõtte käega löönud samuti 2017. aasta alguses. Maslakovs tegutseb ka kinnisvaras, kus samuti ei lähe tal viimasel ajal hästi. ADOBE KINNISVARA OÜ on korjanud endale 80 548 euro suuruse maksuvõla ning selle lisaks intresse 81 308 eurot. Ka seal firmas pole mitu head aastat midagi toimunud. Kas juht vajaks ehk probleemide lahendamisel nõustamist? Mis 2017. aasta alguses valesti läks?

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.