LETRIM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 610 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

LETRIM OÜ hetkeolukord

Juba 610 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Letrim OÜ on kiirelt arenev mööbli tootmise ja ekspordiga tegelev pereettevõte, mis asutati 2008. aastal. Meie töötajatel on mööbli tootmise ja turustamise valdkonnas kogemust juba üle 20 aasta. Rakendame neid oskusi ja kogemusi kõigi oma klientide paremaks teenindamiseks.

Ettevõtte peamiseks eesmärgiks on pakkuda oma klientidele kvaliteetset mööblit konkurentsivõimelise hinnaga. Meid iseloomustavateks märksõnadeks on professionaalsus ning paindlikkus. Tootearendus sh. tehnoloogiliste ja konstruktsiooniliste lahenduste välja töötamine toimub kliendiga koostöös.

Oleme spetsialiseerunud männipuidust valmistatud mööbli turustamisele. Valikus on palju erinevaid tooteid erinevas viimistlustes.

Meie tooted:

Elutoamööbel: kummutid, kapid, vitriinid, kohvilauad jne.

Magamistoa mööbel: voodid, kapid, kummutid, narid

Esikumööbel: jalatsikapid, riiulid

Vannitoamööbel: valamukapid, riiulid jne.

Köögimööbel: söögilauad

Muu mööbel: näiteks riidekirstud

Ekspordime mööblit peamiselt Kesk-Euroopa turgudele, kus meie partneriteks on sealsed suuremad postimüügikataloogid, kuid oleme avatud uutele turgudele ja partneritele.

Klientide paremaks teenindamiseks teeb Letrim OÜ koostööd teiste sama valdkonna ettevõtete ja spetsialistidega.

Keskkonnasõbralik ja jätkusuutlik metsamajandamine on meie jaoks väga oluline. 2011. aastal väljastati ettevõttele FSC® sertifikaat, litsentsi numbriga FSC-C107723, mille eesmärgiks on toetada maailma metsade keskkonnasõbralikku, sotsiaalselt õiglast ja majanduslikult elujõulist majandamist.

Kuna keskkonnateadlikkus tarbijate seas kogu maailmas kasvab on ka Eesti puiduvarumise- ja töötlemisega seotud ettevõtted üha aktiivsemalt hakanud oma ettevõtteid sertifitseerima. Seetõttu moodustab FSC® sertifikaadiga puit ka Eesti puiduturul järjest suurema osa.

Aruandeaastal oli Letrim OÜ müügitulu 482 944 eurot (2021 aastal 1 241 575) ja kahjum 28 411 eurot (2021 aastal kasum 77 917 eurot).

Müügitulust moodustas müük Euroopa Liidu liikmesriikidele 56%, ekspordiks 24% ja müük Eesti ettevõtetele 20%.

Töötasusid arvestati 2022 aastal 70 289 eurot sh. sotsiaalmaksud ja juhatuse liikme tasu summas 50 893 eurot koos sotsiaalmaksuga.

2022 aastal oli keskmine töötajate arv ettevõttes 2.

2023 aastast ootame turgude stabiliseerumist ja müüginumbreid samal tasemel kui 2022.

Tallinnas 2023

Peep Põlluäär

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.