A-ÜLEVAATUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2988 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 45 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommen

A-ÜLEVAATUS OÜ hetkeolukord

Juba 2988 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 45 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 275 korda.

Tegevusaruanne 2022

A-Ülevaatus OÜ põhitegevusalaks on autode tehniline ülevaatus (EMTAK 71201).

Kõik nõuded tehnoülevaatuspunktile on määratletud majandus- ja kommunikatsiooniministri 18. juuli 2011 määrusega nr 77 Mootorsõiduki ja selle haagise tehnonõuetele vastavuse kontrollimise tingimused ja kord. Määruse § 4 lg 2 sätestab äriühingule esitatavad nõuded ning lisa 2 ülevaatuspunktile esitatavad nõuded.

A-Ülevaatus OÜ on sõlminud halduslepingu Transpordiametiga, mille kohaselt lubatakse äriühingul teostada mootorsõidukite ja nende haagiste tehnoülevaatust. Tehnoseisundi kontrollimise eesmärk on sõiduki liiklusele ohutu ja loodushoidliku tehnoseisundi tagamine.

A-Ülevaatus OÜ-le on väljastatud Eesti Standardimis- ja Akrediteerimiskeskuse poolt erialase pädevuse tunnistus number E080 sõidumeerikute/tahhograafide tehnilise kontrolli teostamiseks.

Aruandeaasta oli ettevõttele stabiilne, kus vaatamata üldisele Covid-19 viirusest tulenevale keerulisele olukorrale, suudeti töötada aastaringselt. Aasta jooksul tuvastati ka ettevõtte töötajate hulgas Covid-19 viiruse kandjaid, kuid rakendatud ettevaatusabinõude tulemusel ei avaldanud see olulist mõju ettevõtte majandustulemustele.

2022. aasta veebruaris alustas Venemaa sissetungi Ukrainasse, mis on mõjutanud majandust kogu maailmas, sealhulgas Eestis. Peamine mõju ettevõtte majandustegevusele seisneb materjalide hinna kasvus ning kättesaadavuses. Majandusaasta aruande kinnitamise hetkel ei pea me võimalikuks mõju kvantitatiivset hindamist ettevõtte tulemusele.

2022. aastal jätkasime laienemise võimaluste otsimist. 2023. aasta veebruaris avasime ülevaatuspunkti Tallinnas ning plaanime jätkata laienemist, et pakkuda klientidele paremat võrgustikku üle Eesti.

Alates 01.01.2018 ei määrata M1 ja N1 kategooria sõiduki järgmise korralise ülevaatuse kuu sõiduki riikliku registreerimismärgi viimase numbri järgi. Tehnoülevaatuse hooajalisus on muutumas seoses seadusandluse muutusest (M1 ja N1 kategooria sõidukite tehnoülevaatuse tähtaeg on nüüd ka jaanuaris ja veebruaris).

A-Ülevaatus käsitleb finantsriskina krediidiriski, likviidsusriski, maksuriski, intressiriski ning raporteerimise riski.

Finantsriskijuhtimisel lähtutakse põhimõttest, et riske tuleb võtta tasakaalustatult, arvestades sisemiselt kehtestatud reegleid ja rakendades vastavalt olukorrale riskide maandamise meetmeid, saavutamaks stabiilne kasumlikkus ning omaniku vara väärtuse säilimine. Majandusaasta jooksul ei ilmnenud olulisi finantsriske.

2022. aasta lõpus töötas äriühingus 61 töötajat. Töötasudeks maksti kokku 1 267 046 eurot (summa ei sisalda sotsiaalmakse). Juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasu ei arvestatud.

Peamised finantssuhtarvud Arvutusmetoodika 2022 2021 (müügitulu aruandeperioodil - müügitulu eelmisel perioodil) / müügitulu

Müügitulu kasv 17,2% 2,9% eelmisel perioodil

Käibe puhasrentaablus puhaskasum / müügitulu 1,2% -1,2%

Varade puhasrentaablus (ROA) puhaskasum / varad kokku 1,2% -1,1%

Omakapitali rentaablus (ROE) puhaskasum / omakapital 1,4% -1,2%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja käibevara / lühiajalised kohustused 537,2% 449,1%

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Broneeri aeg Revo ülevaatuspunkti!

Revo ülevaatuspunkti saab alates 01.09.2023 broneerida aega sõiduauto (M1 kategooria) tehnoülevaatusele. Lähiajal plaanime laiendada broneerimise võimalust ka t
xn--autolevaatus-glb.ee

A-Ülevaatus OÜ otsib oma meeskonda Sõidumeeriku kontrollijat

A-Ülevaatus OÜ on Eesti suurim tehnoülevaatuse ettevõte, mis kuulub rahvusvahelisse Carspect Group kontserni. Meil on kokku 19 ülevaatuspunkti üle Eesti ning os
xn--autolevaatus-glb.ee

A-Ülevaatus OÜ otsib oma meeskonda Tehnoülevaatajat

A-Ülevaatus OÜ on Eesti suurim tehnoülevaatuse ettevõte, mis kuulub rahvusvahelisse Carspect Group kontserni. Meil on kokku 19 ülevaatuspunkti üle Eesti ning os
xn--autolevaatus-glb.ee

A-Ülevaatus OÜ avas 01.02.2023 Revo ülevaatuspunkti

Revo ülevaatuspunkt teostab oma tänastele ja uutele klientidele tehnoülevaatust M1, M2, N1, L, O1, O2 ja T kategooria sõidukitele.   Revo ülevaatuspunkti kontak
xn--autolevaatus-glb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.