SELFDIAGNOSTICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4712 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommen

SELFDIAGNOSTICS OÜ hetkeolukord

Juba 4712 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing SELFDIAGNOSTICS on 2008 aastal loodud teadusarendus ja müügiettevõte. Ettevõtte eesmärgiks on arendada meditsiinilisi diagnostikaseadmeid ja -teenuseid ja müüa neid rahvusvahelisele turule.

SELFDIAGNOSTICS peamine teadus- ja arendusalane fookus on kodukasutuseks mõeldud DNA tuvastusmeetodil kiirtestide väljatöötamine ja arendamine nakkushaiguste valdkonnas. Toodete arendamisel pööratakse erilist tähelepanu kuluefektiivsusele, toodetavatele, täpsusele ja kasutusmugavusele, mis loovad kodukasutuses olulise konkurentsieelise.

Aastast 2012 on SELDIAGNOSTICS’il tütarettevõte Selfdiagnostics Deutschland GmbH Saksamaal, Leipzigis, kus asub suurem osa teadus- ja tootearenduse tegevusest ja töötajatest.

Selfdiagnostics Deutschland GmbH omab meditsiiniseadmete tootmiseks vajalikku ISO 13485 sertfikaati.

Aruandeperioodi olulisemad sündmused:

Teadusarendustegevuse valdkonnas viidi edukalt lõpuni omatoote, Multitesti arendustegevused koostöös Saksimaa

Arengupanga SAB’ga. Täna keskendutakse Multitesti kommertsialiseerimisele ja tootmisvõimekuse loomisele, uute toodete ja tehnoloogia arendamisele teistes valdkondades sh militaarotstarbeks.

Müügi ja turundustegevuse valdkonnas toimus normaliseerumine seoses Covidi pandeemia langusega ja antigeeni testide vajaduse vähenemisega võrreldes 2021 aastaga. Jätkus hulgimüük ettevõtetele, jaemüük läbi e-poe www.tervisetestid.ee ja müük avalikule sektorile.

2023 aasta eesmärgiks on fokusseerida põhitegevustele, milleks on väikese ja keskmise suurusega tervisediagnostika lahendused, pannes kõige suurema fookuse omatoote, Selfdiagnostics Multitesti arendamisele ja kommertsialiseerimisele.

Ema- ja tütarettevõttes töötas 2022 a keskmiselt 20 inimest.

Peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Müügitulu 1 694 613 8 584 199

Müügitulu kasv -80% 402%

Aruandeaasta kasum -1 386 3 419 901

Puhasrentaablus (net profit margin) -0,1% 39,8%

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (current 2,03 2,39 ratio)

Vara puhasrentaablus (ROA) 0,0% 50,1%

Omakapitali rentaablus (ROE) 0,0% 71,2%

Puhasrentaablus (%) = aruandeaasta kasum/ müügitulu * 100

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustised

ROA (%) = aruandeaasta kasum/ varad kokku * 100

ROE (%) = aruandeaasta kasum/ omakapital kokku * 100

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.