EMIRHAR BURCKYN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
E-poode pidava osaühingu käive kukub kolinal, peavalu teeb maksuvõlg ja firma ehib ennast võõraste sulgedega. Veebipoe puhul on eriti tähtis ohumärke silmas pid

ALIGNSOFT OÜ: ports küsitavaid e-poode

E-poode pidava osaühingu käive kukub kolinal, peavalu teeb maksuvõlg ja firma ehib ennast võõraste sulgedega. Veebipoe puhul on eriti tähtis ohumärke silmas pidada, sest ei tahaks ju tellida 1500 eurot maksvat diivanit ja alles tagantjärgi teada saada, et e-poe pidajal on juba toss väljas ning diivanist on olemas ainult pilt?
  • Asutatud: 2008. aastal
  • Juhid: Uku Järg, Andre Põlm
  • Maksuvõlg: 23 479 eurot
  • Töötajate arv: 5 inimest
  • Prognooskäive 2017. aastal: 249 000 eurot
ALIGNSOFT OÜ poolt registreerid e-poed ja neil näidatud ettevõtted:

koduleht.net (Alignsoft OÜ) spordipood.ee (A&T SPORT) kaunitar.ee (CloudScale OÜ) koduleht.ee (??? Ebaturvaline leht) e-moobel.ee (CloudScale OÜ) sammulugeja.ee (CloudScale OÜ) printer.ee (??? Leht ei avane) voodipesu.ee (CloudScale OÜ) sinule.ee (CloudScale OÜ) nukud.ee (CloudScale OÜ) klaasvill.ee (??? Tühi) rehv.ee (CloudScale OÜ) lumelaud.ee (CloudScale OÜ) kell.ee (CloudScale OÜ)

2015. ja 2016. aastal oli ALIGNSOFT OÜ käive veidi üle poole miljoni eurot. Mõlemal aastal oli ettevõtte aga kahjumis. 2017. aastal on käive aga varasemate aastatega võrreldes pea poole võra langenud. Juba viimased pool aastat saadab ALIGNSOFT OÜ’d ka maksuvõlg. Kõige suurem on ettevõtte võlg sotsiaalmaksu osas, mis tähendab, et kannatavad töötajad, sest nõuda ei saa nad õiglaselt vanemahüvitist või pensioni. Uku Järg juhib ka teist veebipoodidega tegelevat ettevõtet CLOUDSCALE OÜ, millel 19807 euro suurune maksuvõlg kaelas. Ilma igasuguste südametunnistuse piinadeta teatab see firma oma kodulehel, et  ostab kokku e-poode ja turgutab nende äri õitsema. Pisuke maksuvõlg on ka Järgi juhitud MOONLABS OÜ-l, mis tegeleb programmeerimisega. Mitmed Järgi teised  firmad ei pea aruannete esitamist just teab mis oluliseks. Eriti kehv maik jääb aga kogu asjast, sest sinule.ee ja sellega seotud teistes CLOUDSCALE OÜ kontaktiga e-poodides on märgitud, nagu oleks tegemist Eesti Kaubandus-Tööstuskoja liikmega. See on aga alatu vale, sest koja lehel liikmeid kontrollides vähemalt kumbki ülaltoodutest - ei selle veebilehe pidaja ega seal märgitud ettevõte välja ei tule.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.