CHS EURO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 234 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

CHS EURO OÜ hetkeolukord

Juba 234 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

CHS Euro OÜ Juhatuse tegevusaruanne 2022. aasta kohta 2022. aastal õnnestus CHS Euro OÜ-l laiendada taas peale pikka covid-perioodi oma tegevust nii kliendigruppide kui ka kui müügijuhtimise osas. Nimetatud kriis vähendas paaril eelneval aastal ettevõtte võimekust suurendada müügikäivet, mis nüüd 2022. aastal taastati.

Eelmisel aastal jätkas CHS Euro OÜ mobiilse Api edasiarendust. Olenemata spordi live-ülekannete ootamatust sulgemisest COVID perioodil, suudeti teenus selliselt ümber struktueerida, et see ettevõtte majandustulemusi traumaatiliselt ei mõjutanud. Küll aga pidi ettevõtte juhtkond olulisi muudatusi sisse viima ettevõtte tavapärastes tegevusprotsessides.

Eelpool toodud aspekt on CHS Euro OÜ suhteline konkurentsieelis. Kahjuks aga on meie puudused samuti käega katsutavad. Suurim puudus on kliendirühma suurus. Selline puudus teeb püsikulude hinna iga kliendile müüdava teenuse kohta olulisemalt kõrgemaks kui seda on meie konkurentidel nagu Running ball ja RTS, kes suudaksid kergelt meilt kliente hinnasõjaga üle lüüa. Lisanduvalt suutsid suuremad konkurendid

Covid kriisi situatsioonis läbi viia suuremaid investeeringuid ning saada copyright andmetele, mis põhjustas

CHS Euro OÜ välja langemise nii mõneltki turult maailma eri riikides. Kuna CHS Euro OÜ-l on aga piiratud finantsilised võimalused ning ka IT eksperte on raske leida, ei ole ettevõte võimeline nendega sellise sihtgrupi eest võistlema. Seetõttu on meie edaspidiseks parimaks võimaluseks suunata oma põhiline tegevus müügile, parendadas teenuse kvaliteeti.

2023. aastaks plaanib CHS Euro OÜ juhtkond arendada personaalset turgu Aasias, taastada veelgi aastatel 2020 ja 2021 tekkinud infovajaduse puudused ning fokusseerida ja hoida järgmistel aastatel positsioone online turgudel.

CHS Euro OÜ juhatus 30.03.2023

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.