WIMTRAST CONSULTING INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 344 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

WIMTRAST CONSULTING INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 344 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu WIMTRAST Consulting Invest 2022.a majandusaasta raamatupidamisaruanne on koostatud vastavalt EFSile.

Raamatupidamise aastaaruandes osaühingu vara, kohustuste, ja selle koostisosade, aga samuti ka tegevuse reaalsete tulemuste kajastamiseks viidi läbi vara ja kõikide arvestuslike vastastike suhete inventuur.

Inventuuri tulemuste alusel tehti reguleerivaid ja lõplikuid kandeid, hinnati vara ja kohustusi, määrati kindlaks bilansarvete lõplikud saldod ja tehti kokkuvõte osaühingu tegevuse tulemuste kohta.

2022.aastal osaühingu WIMTRAST Consulting Invest põhitegevus oli ärinõustamine.

Majandusaasta algus on 01.jaanuar ja lõpp 31.detsember.

Osaühingu WIMTRAST Consulting Invest äritegevus on aastaringne. Majandusaasta aruande koostamisel ja majandusaastal ei vaadelda riisikoid, mis on seotud sõjaliste operatsioonidega Ukrainas. Ukrainas toimunud vaenutegevuse mõju ettevõttele on oluline tulenevalt, osa välismaa tegevusest oli peatatud Venemaa sõjaga Ukraina vastu järgnevast üldisest majanduslangetusest, kuid käesoleva raamatupidamise aastaaruande koostamise ajal ei ole seda mõju võimalik kvantitatiivselt hinnata. Ettevõtte juhtkond analüüsib praeguste arengute mõju ning otsib võimalused ettevõtte töö arengud Eesti turul.

2022. aastast ettevõtte alustas koostöö Šveitsi kontserniga mis annab lootust edasi minekule.

Aruandeaastal firma töötas järgmiselt:

Müügitulu (põhitegevus) moodustas kokku summas 50 616 eurot

Üldkulud moodustasid kokku summas 50 124 eurot

Majandustegevuse tulemus (kahjum) moodustas kokku summas 492 eurot

Potentsiaalsed kohustused seisuga 31.12.2022.a: lühiajaline kohustus - 0 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.