DEVER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2018, mil võideti kõige suuremas summas hange

DEVER OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2018, mil võideti kõige suuremas summas hange "Aknakatete ostmine", kogumaksumusega 500 000 eurot. Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2018. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal DEVER OÜ käibest aga tervelt 32%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on DEVER OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 11 korda. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes ise maksab mõnel juhul riigikassasse makse rohkem või sama palju, kui on saadud müügikäivet riigihankel osalemisest. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Raplamaa #TekstiiliRõivasteJaAksessuaarideTootmine #EhitusJaKinnisvara

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

DEVER OÜ tegevusaruanne 2022

Dever OÜ kanti äriregistrisse 10.09.2008. aastal koodiga 11525042. Ettevõtte põhitegevus aruandeaastal on aknakatete tootmine ning müük era- ja ärikliendile.  D
ssb.ee
Dever OÜ kanti äriregistrisse 10.09.2008. aastal koodiga 11525042. Ettevõtte põhitegevus aruandeaastal on aknakatete tootmine ning müük era- ja ärikliendile. Dever OÜ majandustegevus aruandeaastal oli aktiivne ja jätkusuutlik. Suuremat rõhku pandi tootmisvõimsuse kasvatamisele ning töötajate heaolu suurendamisele, mistõttu koliti suuremasse tootmishoonesse Peetris, Harjumaal. Kolimisega seoses tehti suuremaid investeeringuid kinnisvarasse, aga ka värbamisse. Uusi töötajaid palgati mitmesse osakonda. Aruandeaasta jooksul kasvatati nii müügitulu kui ka -kasumit. Teatava üldise majandusliku

Kollektiivpuhkus

19.12 – 01.01 viibime kollektiivpuhkusel ning sellega seoses on Kadaka tee salong suletud.
The post Kollektiivpuhkus appeared first on Dever Aknakatted.
dever.ee

28.07 sulgeme varem

Seoses deveri suvepäevadega sulgeme Kadaka tee salongi reedel kell 15:00. Loodame mõistvale suhtumisele.
The post 28.07 sulgeme varem appeared first on Dever Ak
dever.ee

1. juuli suletud

Reedel, 1. juulil on salong seoses personalikoolitustega erandkorras suletud. Vabandame!
The post 1. juuli suletud appeared first on Dever Aknakatted.
dever.ee

Kollektiivpuhkus 20.06-26.06

Vahemikus 20.06-26.06 viibime kollektiivpuhkusel ja Kadaka tee salong on suletud.
The post Kollektiivpuhkus 20.06-26.06 appeared first on Dever Aknakatted.
dever.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.