LOOV ORGANIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loodusvägi on mahetoodete turustaja ja arendaja, neil endal tootmist ei ole. Tootmise osas on neil koostööpartneriteks kümned mahetootjad nii Eestist kui ka muj

LOODUSVÄGI OÜ - tõeliselt mahe firma

Loodusvägi on mahetoodete turustaja ja arendaja, neil endal tootmist ei ole. Tootmise osas on neil koostööpartneriteks kümned mahetootjad nii Eestist kui ka mujalt maailmast. Ise nad osalevad tootearenduses, mis tähendab retseptide loomisel nõu ja jõuga abiks olemist. Vaatame, kuidas on mahetooteid turustaval ning propageerival LOODUSVÄGI OÜ-l läinud. LOODUSVÄGI OÜ alustas peaaegu 11 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Ahto Vegmann, Marek Soop ja Kristjan Õunamägi, seda juhtima hakkasid. Meestel toona varasem ettevõtluskogemus puudus. Firma valdkond on toidukaupade, jookide ja tubakatoodete spetsialiseerimata hulgimüük. Samas valdkonnas (EMTAK 46391) on tegutsevaid ettevõtteid 2018. aasta seisuga kokku 124 tükki, kes annavad tööd kokku 1887-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on ca 801,0 miljonit eurot. Kuna mahekaup ei ole (veel?) kõigi meie söögilaual esmatähtis, siis pole firmal õnnestunud ka suurest valdkonnapirukast märkimisväärset tükki haugata. Viimase viie aasta jooksul on ettevõte jäänud kokku -178 781 euroga kahjumisse, tehes seejuures käivet kokku 3,87 miljonit eurot. Firma käive on aga aastast-aastasse stabiilselt tõusnud. LOODUSVÄGI OÜ varad ja finantsid 2017:
  • Ühe töötaja tootlikkus: 132 882 eurot
  • Kasumimarginaal: -9 protsenti
  • Töötajate arv suurenes 2 töötaja võrra
  • Käive tõusis: 25 protsenti (1 328 817 eurot)
LOODUSVÄGI OÜ on ka eksportöör, tehes müüki Euroopa Liidu riikidesse nagu Soome, Taani, Rootsi ja ka väljaspoole - Hongkongi. Ekspordi osakaal käibest on orienteeruvalt 6 protsenti. Firma finantsnäitajatest saate veelgi detailsema ülevaate, kui proovite tasuta Inforegistri täislahendust.

LOODUSVÄGI OÜ juhatuse liikmed

Kristjan Õunamägi alustas äritegevusega juba 11 aastat tagasi, olles tol ajal 23-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 7 ettevõtet, millest täna on 3 ettevõtte juhatuses ja 2 neist on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Kristjan Õunamägi (kõik seotud ettevõtted) varad ja finantsid 2017.aastal:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 68 676 eurot
  • Käibed kokku: 1 328 817 eurot
  • Kahjumid kokku: - 115 459 eurot
  • Töötajad kokku: 26
  • Suurim palgamaksja: LOODUSVÄGI OÜ
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes: 1 923 000 eurot
Viimati lahkus Kristjan Õunamägi 2 aastat tagasi ettevõttest PON - POWER OF NATURE OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 8 aastat. Ettevõte on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Mees on ka omanik ettevõttes OPTIMIZER OÜ. Triinu Raav alustas äritegevusega juba 20 aastat tagasi, olles tol ajal 27-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 4 ettevõtet, millest täna on 3 ettevõtte juhatuses ja kõik kolm on ka aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Triinu Raav'i (kõik seotud ettevõtted) varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 632 067 eurot
  • Käibed kokku: 23 591 399 eurot
  • Kasumid kokku: 120 009 eurot
  • Töötajad kokku: 75
  • Suurim palgamaksja: SALES-STAR AS
  • 2018 aasta prognooskäibed kokku kõikides: 39 089 000 eurot
Viimati lahkus Triinu Raav 3 aastat tagasi ettevõttest PRINCIPLES OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 2 aastat. Ettevõte on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Sellest, kuhu on mahetoodete maailm teel ja millised on valdkonna kõnekaimad trendid, saate lähemalt lugeda Postimehe usutlusest LOODUSVÄGI OÜ turundusspetsialisti Agnes Männistega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LOOV ORGANIC OÜ tegevusaruanne 2022

LOOV Organic OÜ on pühendunud mahedate kõrgkvaliteediliste tervisetoidu toodete väljaarendamisele, turustamisele ja müügile kogu maailmas.  Peamisteks sihtturgu
ssb.ee
LOOV Organic OÜ on pühendunud mahedate kõrgkvaliteediliste tervisetoidu toodete väljaarendamisele, turustamisele ja müügile kogu maailmas. Peamisteks sihtturgudeks on kujunenud USA, EU ja UK. 2022 aastal ettevõtte areng jätkus ning strateegilisteks eesmärkideks oli uutele turgudele sisenemine, olemasoleva portfelli parendus ja uued tootearendused. Aina olulisemaks kasvas ekspordi osakaal, mis moodustas aastal 2022 95% ettevõtte käibest. 2022.a. moodustas OÜ LOOV Organic müügitulu 4 295 tuhat EUR, kasvades aastaga 27% (2021.a. 3 367 tuhat EUR). Muud äritulud olid 40 tuhat EUR. LOOV Organic OÜ

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.